Beoordelingen van Alexander Leiden

Recente recensies van Alexander Leiden

5 sterren na 168 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Gerechten smaakten uitstekend.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud toen het werd bezorgd Wat jammer was kwaliteit was goed maar koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was de kwaliteit en de bezorging weer prima.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit zou de revanche van Moederdag moeten zijn. Afhaal /bezorg heeft op een of andere keer niet de kwaliteit van het restaurant. Afhaal/bezorg doen we voortaan weer bij ons oude adres. Uit eten gaan we vast en zeker wel weer een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en op de tijd die ik aangegeven had bezorgster heel vriendelijk een aanrader

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en keurig op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Mooie fles wijn als toegift. Eten was goed op temperatuur. Ik woon namelijk in Zoetermeer.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami speciaal besteld (met kip en sate), maar de bami had alleen maar een plakje ham en een gebakken eitje. Tussen de bami was geen enkele groente te bekennen. De kip op de sate was droog. Bezorging was een half uur eerder dan aangegeven. Dat is in principe fijn, maar de eerdere indicatie dus niet betrouwbaar.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

de bestelling was op de afgesproken tijd klaar en was voortreffelijk

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik was al regelmatige klant maar heb nu een paar keer online besteld en woon op de maximale afstand die op de site staat aangegeven maar temperatuur en kwaliteit deden volledig aan onze verwachtingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig van smaak & Snel thuisbezorgd. Hopelijk en gevoelsmatig niet teveel suiker en zout! Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en goede kwaliteit.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging was goed een aanrader

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd plm.een kwartier te vroeg bezorgd. 18.15 uur i.p.v. 18.30 uur. Ik wil hier voor de rest geen punt van maken. Alleen moest mijn eigen gemaakte voorgerecht in hoog tempo naar binnen gewerkt worden. Verder was de bezorging correct en vriendelijk. Eten was prima.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste klas restaurant, goede keuken, en vriendelijk personeel. Complimenten aan Anja en Zhang !

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Kwam op tijd, was genoeg (dus niet veel te veel) en was heerlijk. Niets meer aan doen

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Ik zeg het voort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect, eten was precies op tijd klaar!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel goed

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het waren heerlijke loempia's en weer van goede kwaliteit. als je via de app bestelt, is het altijd op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er zo weinig groente in de bami zit. Ik miste ook het gebakken eitje. Babi Pangang en de Foe Yong Hai waren lekker.

Reactie van Alexander:Beste Annelies B. bij deze bedank ik u voor uw beoordeling en uw recensie. Wij zijn blij dat u van uw bestelde gerecht lekker vond. Helaas zit er bij nasi en bami geen spiegelei erbij wanneer u deze als bijgerecht neemt naast het hoofdgerecht. Wanneer u nasi of bami goreng los besteld van € 6,50 dan zit er standaard spiegelei bij. Nogmaals onze excuses voor de verwarring. vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm geleverd!

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer van der Meij, fijn dat alles snel en warm aan huis bezorgd was. tot uw volgende bestelling! vriendelijke groeten, team Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Al het eten was lekker maar het ei gerecht niet . Er zaten namelijk eier schillen in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami was koud er zat geen smaak aan

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste tklatt, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. groetjes, Anja Hu

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Chris, bedankt voor uw beoordeling en tot uw volgende bestelling. vriendelijke groeten, Anja Hu

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. +++++++

Reactie van Alexander:Beste Pam, wij zijn blij dat u ervan genoten heeft en vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! groetjes, team Alexander

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer ok en het eten erg lekker!

Reactie van Alexander:Beste heer Ron, namens Alexander zijn wij erg blij dat alles weer van ouds verlopen is. vriendelijke groeten, Anja Hu

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werkte mijn kortingscode - CLERCK888 - niet. Die had ik gekregen ivm bestelling van 12 mei jl. Met vriendelijke groet, C. de Clerck

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer de Clerck, inmiddels heeft één van onze collega's contact met u opgenomen en voor u veranderd. nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor uw beoordeling. vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken banaan bij de rijsttafel was bedorven. Jammer her verpest je eetlust.

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer Van Berge Henegouwen, Mijn excuses dat dit u overkomen is waardoor uw eetlust weg was. Echter was de banaan niet bedorven maar overrijp, waardoor de banaan op sommige plekken beetje bruin was. Mocht het u nogmaals overkomen dan kunt u gerust contact met ons opnemen en zullen wij met een oplossing komen. vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste mevrouw / meneer Shanti, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en tot uw volgende bestelling. Team Alexander

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Neem maar contact.op. Ga niks online zeggen

Reactie van Alexander:Geachte heer Ray, bij deze wil ik mijn gemeende excuses aanbieden dat één onze product die u besteld had, niet naar u wens was zoals gehoopt had en tegenviel. Inmiddels heb ik met u contact opgenomen en zijn wij met een oplossing gekomen waarmee u akkoord ging. Nogmaals mijn excuses en voor uw begrip. vriendelijke groeten, Anja Hu

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Tom, vriendelijk bedankt voor u beoordeling en tot uw volgende bestelling. Groetjes, team Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch! Heerlijk eten en een geweldige service! We kregen rechauds te leen die een avond van tevoren gebracht werden en iedereen heeft van het eten genoten. Alexander blijft voor ons toch het beste Chinese Restaurant.

Reactie van Alexander:Geachte heer Jan en mevrouw Els van Steeg, namens Alexander team bedanken wij u voor uw uitgebreide recensie en beoordeling. Fijn dat alles naar u wens is gegaan en dat uw metgezellen ervan genoten heeft. vriendelijke groeten, Anja Hu

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse groente, knapperrige babi pangang en lekkere Chinese noodles. Bezorging op een zondag snel, half uur na bestelling.

Reactie van Alexander:Beste Jim, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en recensie. Fijn dat u ervan genoten heeft en ook dat u onze producten waardeert op versheid. Inmiddels heeft restaurant Alexander 2 extra nieuwe elektrische fietsen erbij, zodat wij meerdere bestellingen tegelijk kunnen afleveren aan huis. vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Eric, bedankt voor uw beoordeling en tot spoedig. vriendelijke groeten, team Alexander

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige service, op tijd bezorgd, en goede kwaliteit

Reactie van Alexander:Beste Peter, Vriendelijk bedankt voor het tijd nemen voor uw beoordeling en het schrijven van een recensie. Fijn dat u onze service, tijd van bezorgen en kwaliteit goed vindt. Vriendelijk groeten, team Alexander

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt beroerd. De eend was aan de bovenkant met een paar stukken vlees goed gepresenteerd. Daaronder zit alleen maat botjes en huid. Een bekende truc in de horeca, maar Waarom bij Alexander? Ik haal regelmatig hier. Dit is waarschijnlijk mijn laatste keer.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Alleen jammer dat ik bij thuiskomst de nassi niet er in zat . Maar na een belletje was het snel opgelost. Ik ben zeer tevreden over Alexander.

Reactie van Alexander:Beste familie Schoneveld, onze excuses dat één uw bestelde product achteraf aan huis niet aanwezig was. Wij zijn blij dat het snel opgelost was en uw ervaring met Alexander positief is. Vriendelijke groeten, Anja Hu

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer Boon, nogmaals bedanken wij u voor het vertrouwen in onze bezorgdienst. en bij deze ook voor uw beoordeling. vriendelijke groeten, team Alexander

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd klaar en goed warm. Ook nog eens korting door zelf ophalen.

Reactie van Alexander:geachte heer Gerard, fijn dat u ervan genoten heeft en dat alles naar wens is gegaan. ook bedanken wij u voor uw beoordeling. vriendelijke groeten, Anja Hu

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden zowel over de kwaliteit als over de bezorging. Ook aan een speciale wens was prima voldaan. Chapeau!!

Reactie van Alexander:Beste J.J. de Wolf, hierbij bedank ik u voor uw recensie en beoordeling. vriendelijke groeten, team Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prachtig op tijd en lekker een aanrader

Reactie van Alexander:Geachte André Pouw, fijn dat alles naar uw wens is gegaan en voor het achterlaten van een beoordeling. groetjes, Anja Hu

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geachte heer/mevrouw, Online bestelling gedaan om 17.47 uur! Zou 18.50 uur geleverd worden. Is 19.48 uur geworden. 1) Dus na 2 uur pas geleverd! 2) Kroepoek betaald maar zat er niet bij. 3) geen 10% korting gehad op online bestelling 4) 0.25 transactiekosten rekenen? Ik ben niet tevreden over bezorging. Met vriendelijke groet, Corina

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer de Clerck, hierbij wil ik mijn welgemeende excuses aanbieden voor hetgene wat u overkomen is. tijdens feestdagen kregen wij meer bestellingen binnen dan wij verwacht hadden, waardoor de tijden van bestellingen ver uiteen liepen. Maar hier mochten onze gasten natuurlijk niet de dupe van zijn. Inmiddels heeft één van mijn collega's contact met u opgenomen en met u in overeenkomst gekomen. vriendelijk bedankt voor u begrip en nogmaals onze excuses. Hoogachtend, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

外卖服务十分快捷,赞。可是菜的品味却不尽人意,可惜!我能理解市场营销的重要性。可是如果菜的质量跟不上,花在营销上的成本未必能回收。贵酒楼应该高瞻远瞩些才好。你们的咕咾鸡实在不敢恭维,从来还没有吃过这样的咕咾鸡。本来是给小朋友点的,可是连小朋友都不喜欢吃。炒时蔬还不错。

Reactie van Alexander:感谢您指出我们产品的不足,你宝贵的建议是我们改善品质的动力!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Vlotte afhandeling en het eten is hier, zoals altijd, prima!

Reactie van Alexander:Beste Ron, vriendelijk bedankt voor het schrijven van uw recensie en het beoordelen over onze kwaliteit. Vriendelijke groeten, Anja Hu

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit

Reactie van Alexander:Beste Kees, namens team Aleander bedanken wij u voor uw beoordeling en tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Anja Hu

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging. Super verpakt en zoals gewoonlijk heerlijk eten. Erg tevreden.

Reactie van Alexander:Beste André Pouw, namens team Alexander bedanken wij u voor uw recensie en fijn dat alles naar wens is gegaan. Tot volgende bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Hans, wij bedanken u voor uw beoordeling en tot spoedig. Vriendelijke groeten, team Aleandder

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Edward, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en tot volgende bezorging. Groetjes Anja Hu

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Jan, vriendelijk bedankt voor uw waardering en tot spoedig. Groetjes Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Sneller bezorgd dan aangegeven. Vriendelijke bezorger.

Reactie van Alexander:Beste Karin, Fijn dat alles naar uw wens was en dat uw gerechten gesmaakt heeft. Vriendelijke groeten, Alexander

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Elly, bij deze bedank ik u voor uw beoordeling en tot snel! groetjes, team Alexander

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten prima!

Reactie van Alexander:Beste Alda Olimulder, hartelijk dank voor uw feedback. Wij hopen u snel weer terug te zien! Mvg team Alexander

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht

Reactie van Alexander:Beste mevrouw / heer, bij deze bedank ik u voor uw kort en krachtige recensie. vriendelijke groeten, team Alexander

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en natuurlijk weer heerlijk gegeten!

Reactie van Alexander:Geachte Sandra, dank voor de feedback. Heel fijn dat u tevreden bent over de verrichtte verdiensten. Wij hopen u snel weer terug te zien! Mvg team Alexander

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Ton, bij deze bedank ik u voor uw beoordeling en hopelijk tot snel groetjes, Team Alexander

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd ook op een druk tijdstip :)

Reactie van Alexander:Beste Arjan, namens team Alexander bedanken wij u voor uw recensie en beoordeling. tot snel!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling vriendelijke groeten, team Alexander

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel in het restaurant als online bestellen is perfect! Goed eten!!!! In het restaurant leuke en goede bediening en online kan je ook nog de tijd aangegeven wanneer je het eten bezorgd wilt hebben. Helemaal top!!!

Reactie van Alexander:Beste Marjan Kroes, Het is altijd fijn om gasten zo enthousiast te horen over het restaurant. Dank voor uw recensie. Mvg team Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en ook nog super heet. De grote loempia apart ingepakt zodat deze nog knapperig was.

Reactie van Alexander:Beste Willem, namens Alexander bedanken wij u voor uw uitgebreide uitleg en beoordeling. fijn dat op deze wijze uw loempia nog knapperig was. groetjes Alexander

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden babi pangang besteld. We kregen een bakje met een flinke laag atjar en wat vlees er bovenop. De prijzen zijn enorm gestegen. Als je bami of nasi wilt moet je tegenwoordig zelfs bijbetalen. Het eten smaakte wel goed, maar erg jammer van de kleine porties voor dat geld.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon een top restaurant, met feestje bestelen we altijd daar onze eten. Toppie.

Reactie van Alexander:Beste mevrouw / meneer Son, wij bedanken u voor uw recensie en beoordeling. Wij zijn blij dat u het restaurant Alexander hoog in vaandel heeft staan. Wij hopen u nog vele malen te mogen begroeten. Groetjes, Alexander

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een snelle service en weer heerlijk gegetenj !

Reactie van Alexander:Beste mevrouw / mijnheer Zuurveld, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en fijn dat alles naar wens gelopen is. vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en bezorging keurig op tijd

Reactie van Alexander:Geachte Rogier, bij deze bedank ik u voor uw beoordeling en fijn dat uw bestelling op tijd is aangekomen. Vriendelijke groeten, Anja Hu

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Stond mooi klaar op gewenste tijdstip

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service , maar vooral echt lekker eten! Smakelijk en goed gevuld met ingrediënten !

Reactie van Alexander:Geachte heer Frits, Namens Alexander bedanken wij u voor het gebruik maken van onze bezorgdienst. Fijn dat alles gesmaakt heeft en hopen u vaker terug te zien. Vriendelijke groeten, team Alexander

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mooi op tijd bezorgd en het eten was heerlijk

Reactie van Alexander:Beste heer Pouw, wij bedanken u voor uw beoordeling en fijn dat alles naar wens is gegaan. vriendelijke groeten, Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en lekker eten.

Reactie van Alexander:Beste heer van Hamersveld, bij deze bedank ik u voor het gebruik maken van onze bezorgservice en uw beoordeling. vriendelijke groeten, Anja Hu

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk en snelle bezorging

Reactie van Alexander:Beste Bon, fijn dat alles naar wens verlopen is en vriendelijk bedankt voor uw beoordeling Groetjes, Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Kijk uit naar de volgende keer!

Reactie van Alexander:Beste Annemiek, Wij zijn blij dat u heerlijk genoten heeft van onze gerechten. Vriendelijk bedankt voor uw tijd en het schrijven van uw beoordeling. Vriendelijke groeten, A. Hu

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging makkelijk en snel. Eten was weer lekker. Minpunt: kroepoek wel besteld maar niet gekregen.

Reactie van Alexander:Geachte heer de Vries, Fijn om te horen dat alles gemakkelijk en snel ging. Echter willen wij onze excuses aanbieden voor het vergeten van uw kroepoek. Wanneer u in toekomst een bestelling plaats, gaarne bij opmerking zetten dat u nog een kroepoek tegoed van ons krijgt. Wij hebben uw naam genoteerd voor de volgende keer. Nogmaals onze excuses, team Alexander

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Edward, Bij deze bedank ik u voor uw beoordeling. vriendelijke groeten, A. Hu

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en op tijd.

Reactie van Alexander:Beste Bon, Fijn dat wij dit keer ook op tijd waren met uw bestelling en dat u ervan genoten heeft . Groetjes, team Alexander

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na verhalen over "de beste Chinees van Leiden" en "originele en écht Chinese gerechten" hadden we hooggespannen verwachtingen. Wat we kregen waren echter de standaard veel te grote bakken Hollandse Chinees. Erg jammer, hier bestellen we dus niet meer.

Reactie van Alexander:Geachte Pieter, Wij zijn blij om te horen dat wij genoemd worden als "de beste Chinees van Leiden". Het is jammer dat u deze verwachtingen niet heeft kunnen waarnemen. Na het inzien van uw bestelling: Gado gado ( vegetarisch ) en Nasi Goreng van het huis ( babi pangang, gepaneerde garnalen, koe loe yuk, kip en kipsaté ) is echter anders dan "originele en écht Chinese gerechten". Hiervoor kunt u bij afhaallijst bij de Specialiteiten vinden. Onze "originele en écht Chinese gerechten" kunt u ook het beste in onze restaurant vinden en proeven. De gerechten uit onze fine Chinese cuisine en authentieke Sichuan keuken komt meer overeen zoals u ze gehoord heeft. Vriendelijke groeten, team Alexander

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer WP, Namens Alexander team bedanken wij u voor uw beoordeling. vriendelijk bedankt en tot spoedig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke gerechten en goede bezorging.

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer du Prie, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. We hopen u snel weer te zien!”

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Mijn bestelling werd snel gebracht en via de mail zijn we goed op de hoogte gehouden wanneer het eten zou worden bezorgd. Kortom prima service en een vriendelijke bezorger. ??

Reactie van Alexander:Geachte heer P. Huka, Wij zijn blij dat u tevreden met onze bezorgservice en uw beoordeling. Vriendelijk bedankt en tot spoedig, team Alexander

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er deze keer nogal wat weerstand was bij Alexander om een ander saus te leveren bij de Babi Pangang. De vorige keer kon dit wel. Heel vreemd. Hoe gaat het de volgende keer?

Reactie van Alexander:Geachte heer Dick, Hierbij onze excuses voor de verwarring. Maar naar ons weten passen wij dit echter niet standaard aan in onze Menu. Uiteraard kunt u een verzoek bij ons neerleggen voor een variant tegen het daarbij behorende tarief.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Kees, bij deze bedanken wij u voor uw waardering vriendelijke groeten, team Alexander

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

In de middag had ik mijn bestelling doorgegeven, op de afgesproken tijd stond mijn bestelling klaar. Lekker snel klaar TOP.

Reactie van Alexander:Beste René Hensing, Bedankt dat u voor onze bestel service heeft gekozen en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Groetjes, team Alexander

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het was goed warm. De jonge dame die het kwam bezorgen reed op een "bezorg fiets". Helemaal top.

Reactie van Alexander:Beste Dick, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling! Groetjes team Alexander

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was kompleet zoals besteld, lekker.

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer Vermeer, bij deze bedank ik u voor uw recensie en beoordeling van onze bestelservice. Vriendelijke groeten, team Alexander

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker. Bij afhalen nam ik plaats in de afhaalruimte waarna mij onvriendelijk werd gevraagd wat ik kwam doen.

Reactie van Alexander:Geachte Maikel, ten eerste wil ik mijn excuses aanbieden dat het klant onvriendelijk overkwam. Bij deze heb ik mijn collega uitgelegd om te zeggen zoals: "Kan ik u ergens mee helpen?"

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Geachte heer van Sliedregt, bij deze bedanken wij u voor uw beoordeling. Team Alexander

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Alexander:Geachte Elske van Pienbroek, namens Alexander team bedanken wij u voor uw beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Koud

Reactie van Alexander:Geachte Wil, Onze excuses dat de gerechten niet meer op temperatuur waren zoals het normaal gesproken moet zijn. Wij gaan dit met zorg aanpakken om het in de toekomst te voorkomen. Vriendelijke groeten, team Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer du Prie, Namens Alexander willen wij u nogmaals bedanken voor al uw beoordelingen. Wij vinden het altijd fijn om te horen dat u graag van onze bezorgservice gebruik maakt.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker.

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer Schoneveld, Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat het heeft gesmaakt. Vriendelijke groeten, Alexander

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker goede kwaliteit Op tijd bezorgd

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer Reekers, Bij deze bedank ik u voor uw beoordeling en hoop bij deze, tot volgende keer. Vriendelijke groeten, team Alexander

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te weinig eten voor wat je ervoor betaald. Volgende keer bestel ik bij een andere chinees.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bami en nasi besteld , maar niet gekregen.

Reactie van Alexander:Geachte Ab, Wij vinden het vervelend dat u de bestelde gerechten niet volledig heeft gekregen. Mocht u in toekomst een bestelling plaatsen, gerust in "opmerking" noteren van : nasi en bami toe goed van vorige keer. Wij hebben uw naam en vorige bestelling genoteerd als bewijs. nogmaals onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groenten, A. M. Hu

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Bob, bedankt voor uw beoordeling en hoop in toekomst weer een bestelling van u te mogen ontvangen. Vriendelijke groeten, team Alexander

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, een aanrader

Reactie van Alexander:Beste Kees, bedankt voor uw beoordeling en blij dat alles goed is gegaan. groetjes, Anja Hu

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Bogerd, Bedankt voor uw beoordeling en fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Groetjes, Alexander

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totaal niets op aan te merken, in een woord zalig, alles op met hele gezin 10 volwassenen en 7 kinderen. Jammer niets meer over voor morgen....

Reactie van Alexander:Geachte familie Schouten, Fijn dat u en uw familie er heerlijk van genoten heeft en bij deze bedank ik u voor uw uitgebreide beoordeling. Vriendelijke groeten, team Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer Bontje, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en hoop bij deze tot volgende keer. Vriendelijke groeten, Alexander

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen, duidelijke menukeuze. Prima op de hoogte gehouden van de te verwachten bezorgtijd en ruim op tijd en warm afgeleverd. Prima, aanrader om te bestellen!

Reactie van Alexander:Beste Koen, Fijn dat alles zo overzichtelijk was tijdens uw bestelling en dat het op tijd bezorgd werd. Bedankt voor uw recensie en uw beoordeling. vriendelijke groente, Anja Hu

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer Du Prie, Nogmaals weer bedankt voor uw bestelling en het vertrouwen in onze diensten. vriendelijke groeten, Anja H.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gerechten kwamen warm aan. Snelle bezorging en een vriendelijke bezorger.

Reactie van Alexander:Beste Lara, Namens Alexander bedanken wij u voor uw uitgebreide recensie en beoordeling. Vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op de afgesproken tijd bezorgd!!

Reactie van Alexander:Beste Annemiek, Bij deze bedank ik u voor uw recensie en uw beoordeling. Wij streven ernaar om alles keurig op tijd te leveren. tot spoedig en vriendelijke groeten, Alexander

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed, mis gewoon een stukje kroepoek bij de maaltijd.

Reactie van Alexander:Beste Vb, Namens Alexander bedanken wij u voor uw beoordeling.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekker eten en goed op temperatuur.

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer Pijnenburg, bij deze bedanken wij u voor uw beoordeling en recensie. wij kijken er naar uit naar uw volgende bestelling. vriendelijke groeten, Anja Hu

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een geweldige snelle bezorging en heerlijk eten alles is lekker bij Alexandria

Reactie van Alexander:Geachte Familie Stakenburg, hierbij bedanken wij u voor uw beoordeling en het schrijven van recensie. Vriendelijke groeten, Anja Hu

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar. Eten was weer voortreffelijk. Vooral de loempia smaakte goed (niet te klein, lekker knapperig en niet te vet).

Reactie van Alexander:Beste HM, Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat alles naar wens was

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Topservice ,via online besteld en de tijd aangegeven voor ophalen . Kan nirt andrrs zeggen dat de service goed was en op tijd klaar ,tot de volgende keer

Reactie van Alexander:Geachte Keereweer, Vriendelijk bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide recensie en beoordeling. bij deze hopen wij u weer te mogen verwelkomen. vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Na eerdere hele goede ervaringen met Alexander was de Yeung Chow Fan een regelrechte afknapper. Kale nasi met een paar garnalen voor 12,80. Prima restaurant, slecht gerecht.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima; hadden gevraagd of er geen champignons in gerechten konden en dat was ook gedaaan!

Reactie van Alexander:Beste Pientje, fijn dat alles naar wens is gegaan en uw verzoek nagestreefd hebben. Groetjes , Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correct bezorgt en aardige bezorgster:) Heerlijk eten.

Reactie van Alexander:Beste Nijssen, Wij zijn blij dat alles keurig is afgehandeld en dat u ervan genoten heeft. Groetjes, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten super snel in bezorgen

Reactie van Alexander:Beste Vb, bedankt voor uw beoordeling en namens Alexander team kijken wij weer uit naar uw volgende bestelling. Groetjes, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / heer Ger, Namens Alexander bedanken wij u voor uw beoordeling vriendelijke groeten, Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima, Minder is dat het eten bij bestellen in het restaurant zelf minder kost dan wanneer je dit online doet.

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw Karen en alle andere klanten en relaties van Alexander. Onze welgemeende excuses voor het feit dat wij helaas iets extra moeten rekenen voor de extra service en de extra kosten die het thuisbezorgen met zich meebrengt. De website die wij hebben ingezet om snel en goed kwaliteitseten bij u thuis bezorgd te krijgen vraagt een commissie die wij doorberekenen in de prijs. De thuisbezorging zelf vergt ook kosten als transportmiddelen, verpakking en arbeid die bovenop bijvoorbeeld de afhaal-prijs komt. Wij hopen met bovenstaande uitgelegd te hebben waardoor het prijsverschil veroorzaakt wordt. Met culinaire groet, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar (evenals vorige week), prima alternatief voor de telefonische bestelling. Bestellijst mag wel iets duidelijker. Als je keuze wijzigt van bezorgen naar zelf afhalen moet je alles weer opnieuw invoeren dit is niet handig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service. 10+ Eten is heerlijk! 10+ *****

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw van Dijk, wij zijn zeer blij met u beoordeling en dat u onze service geweldig vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit goed

Reactie van Alexander:Beste John, bedankt voor uw beoordeling en tot spoedig. vriendelijke groeten, Alexander team

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk eten

Reactie van Alexander:Geachte familie Glasbergen, fijn dat u ervan genoten heeft en uw beoordeling. groetjes, Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima gegaan

Reactie van Alexander:Geachte B Niemeijer, bedankt voor u beoordeling en fijn dat alles naar wens is gegaan. graag tot ziens en vriendelijke groeten, Anja Hu

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, duidelijk beter dan gemiddeld. Snelle en vriendelijke bezorging. Erg tevreden.

Reactie van Alexander:Beste Chris, bij deze bedank ik u voor uw beoordeling en ook waarderen uw recensie. fijn dat alles snel geleverd is en u ervan genoten heeft. Groetjes Anja Hu

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was kwartier later dan ik aangegeven had en het eten was helaas niet echt warm, wel goede kwaliteit.

Reactie van Alexander:Geachte familie van den Berg, Hierbij wil ik graag mijn excuses aanbieden voor de bezorging met onze producten die niet op temperatuur afgeleverd werden. Wij hebben sinds eind 208 nieuwe warmhoud tassen gekocht zodat het beter op temperatuur blijft bij aankomst. Nogmaals mijn excuses. Vriendelijke groeten, Anja Hu

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super verpakt en heerlijk gegeten Tot volgende keer

Reactie van Alexander:Beste familie van der Ham, Bij deze bedanken wij u voor uw beoordeling en dat alles naar wens is geweest.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat "tere" producten als Pansit de bezorging niet warm overleven. Op zich heel begrijpelijk, dus komen wat dat volgende keer weer live eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Loempia was koud en de mini loempia’s lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld, tot mijn verbazing was de betaling 35 cent hoger dan vermeld, dit blijkt te komen door een verplicht tasje van 10 cent en 25 cent transactiekosten wat negens staat vermeld. Het gaat niet om het geld maar om het principe.

Reactie van Alexander:Geachte Marcel, sinds 2016 zijn wij verplicht een kleine vergoeding te vragen voor een plastic tasje. Hierbij vragen wij € 0,10 en tijdens uw bestelling wordt er gevraagd of u met iDEAL of Creditcard wilt betalen. bij het aanklikken op iDEAL ziet u rechts in uw bestel kolom "Transactiekosten € 0.25 " en wanneer u op Creditcard klikt staat er "Transactiekosten € 0.71. Het staat er wel bij vermeld. Ik hoop u bij deze voldoende informatie te hebben gegeven. Vriendelijke groeten, Team Alexander

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was redelijk koud. Het is voor mij 5 minuten lopen naar t Alexander. Heb t gevoel dat het al even klaar stond, zeker omdat het zo van achter werd gepakt, verpakt en al.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling met mijn vorige bestelling was deze bestelling geen succes. De bestelling was om 17.45 uur besteld maar werd bezorgd om 18.20 uur.! Verder was de nassi rames erg papperig en was u de kip vergeten.! In tegensteling met de vorige keer was dit geen aanbeveling voor "Alexander"

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd. Prima service

Reactie van Alexander:Beste heer van Hamersveld wederom bedankt voor uw bestelling en reactie! Team Alexander.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia speciaal is bij dit restaurant ongeëvenaard. Bezorging uitstekend.

Reactie van Alexander:Beste meneer/mevrouw, bedankt voor de bestelling en de recensie! Met vriendelijke groet, team Alexander.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend en lekker!

Reactie van Alexander:Beste Jan, Bij deze bedank ik u voor uw beoordeling!!! Groetjes, team Alexander.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Het eten stond op de afgesproken tijd klaar. Gerechten smaakten goed.

Reactie van Alexander:Beste Petra, Namens team Alexander bedanken wij u voor uw vriendelijke beoordeling en tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op tijd klaar.

Reactie van Alexander:Silvy Onderwater, bij deze bedanken wij u voor uw beoordeling. Groetjes Anja Hu

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Grote porties en redelijke kwaliteit Het bestelllen en afhalen via de app is super?

Reactie van Alexander:W.Franken, bij deze bedank ik u voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Team Alexander

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend van smaak maar was helaas niet zo warm. Misschien moet het tijdens het vervoer meer geïsoleerd worden. Het werd snel nadat wij het besteld hadden gebracht, hetgeen de opdracht was.

Reactie van Alexander:Geachte Batstra, bij deze bedank ik u voor u beoordeling en het schrijven van uw uitgebreide recensie en tip. wij gebruiken al een kleine tijd geïsoleerde vervoerstassen en voor iets verdere afstanden ook tassen met verwarmingselement erin, zodat het bij aankomst op temperatuur is. nogmaals onze excuses. vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, op tijd gebracht en weer heerlijk eten

Reactie van Alexander:J. van Hamersveld, bij deze nogmaals vriendelijk bedankt voor uw nieuwe beoordeling. Groetjes, team Alexander

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima manier om gemakkelijk een lekkere maaltijd te bestellen

Reactie van Alexander:Beste J. van Hamersveld, bij deze bedanken wij u voor uw vriendelijke beoordeling en tot spoedig.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer blote bezorging! Eten beetje flauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Al Jaren lang een goede service en het eten is erg goed!

Reactie van Alexander:Beste M. Jorna, wij zijn erg blij om te horen dat u onze service en het eten goed vindt. Bedankt voor uw beoordeling. Groetjes Team Alexander!

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, en precies op tijd klaar

Reactie van Alexander:Beste Jaap, Hartstikke bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u ervan genoten heeft! Vriendelijke groeten, Team Alexander

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Prima eten. Ik had Chineese rijsttafel. Eigenlijk had ik Surinaamse rijsttafel gewild maar dat was niet mogelijk voor 1 persoon. Vreemd, waarom ene rijsttafel wel mogelijk voor 1 persoon en andere niet. Bij een ander kan ik dat wel bestellen. Toch eens over nadenken jullie? Verder was alles goed heet en lekker!

Reactie van Alexander:Beste Martin, fijn dat u het eten lekker en goed vind. Stel bij een volgende bestelling a.u.b. de vraag en wij regelen iets voor u. Dank U.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Joe, bij deze bedanken wij u voor uw beoordeling. Kunt u ons misschien uitleggen waarom u niet tevreden bent? Zodat wij het in toekomst kunnen verbeteren of opletten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd warm en lekker

Reactie van Alexander:Beste C. Elburg, Namens team Alexander bedanken wij u voor uw beoordeling en uw recensie!

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling lag al klaar (verwarmd) toen ik binnenkwam. En het eten was zoals altijd weer uitstekend. Alleen jammer dat er bij de bestelling geen varianten kunnen worden opgegeven zoals Chinese bami i.p.v. gewone bami. Misschien is daar nog iets op te verzinnen.

Reactie van Alexander:Beste Joachim, Wij bedanken u voor uw beoordeling en uw recensie. Wij zullen in toekomst even kijken of wij een extra gerecht kunnen toepassen zoals Chinese bami goreng van het huis.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk net als altijd!

Reactie van Alexander:Beste Aad Bon, bij deze bedanken wij u voor uw beoordeling en dat u tevreden bent. Groetjes, Team Alexander

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Alexander:Beste Peter de Kruis, namens team Alexander bedanken wij voor uw beoordeling!

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On line bestellen is simpel en snel. Complimenten!

Reactie van Alexander:Beste J. van Hamersveld, Fijn dat u onze bestelsite gebruiksvriendelijk vindt, en dat alles naar wens is verlopen. Groetjes team Alexander!

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was netjes maar hij was wel tevroeg hadden om kwart over zes afgesproken maar stond al om half zes voor de deur dat was Veel te vroeg hebben hem weg gestuurd en kwam later terug eten wasamen daardoor te koud en opgewarmd

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had moeite het adres te vinden.

Reactie van Alexander:Beste Wien, namens team Alexander bedanken wij voor uw beoordeling!

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snel en warm bezorgd in VALKENBURG Z-H. Voor herhaling vatbaar ??

Reactie van Alexander:Beste Daan, bij deze bedanken wij u voor uw vriendelijke beoordeling en fijn dat het snel bij uw huis aangekomen was. Team Alexander

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima!

Reactie van Alexander:Geachte heer Jos, Hartelijk dank voor uw beoordeling ! Vriendelijke groeten, Alexander Team

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

via de site besteld. op de afgesproken tijd gehaald,het stond al netjes klaar. Het eten was goed van temperatuur en super lekker

Reactie van Alexander:Beste mevrouw Annelies, Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat alles gesmaakt heeft ! Vriendelijke groeten, Alexander Team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Alexander:Beste familie Nijssen, Bij deze bedank ik u voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Team Alexander

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Geen toelichting, het weer heerlijk.

Reactie van Alexander:Beste John, namens team Alexander bedanken wij voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal halen we altijd of gaan daar eten, maar nu hebben we voor het eerst besteld en laten bezorgen, dit is nu mogelijk. Echt top!!!!! Heel goed. Ze hanteren bij halen een spaarkaart, maar bij laten bezorgen is dat niet mogelijk, maar Daan hanteren ze spaarpunten. Echt super. Alles wordt op bezorgt en je hoeft de deur niet uit.

Reactie van Alexander:Beste familie Schaap-Smit, Wij, het team van restaurant Alexander, appreciëren erg uw lovende woorden. Wij hopen u nog vele maaltijden te kunnen bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (lekker makkelijk) en zoals gewoonlijk prima eten!!

Reactie van Alexander:Beste J. Vermaat, Bij deze bedanken wij u voor het gebruikmaken van onze bezorgservice en fijn dat u ervan genoten heeft. Vriendelijke groet, . Team Alexander

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

belachelijk, bij bestelling online via Alexander krijg je 10% korting maar eenmaal in de winkel zijn de prijzen voor afhalen veel lager. bijv fam dinner is 21,50 uur online en 17,50 in de winkel

Reactie van Alexander:Beste heer van der Kruk en alle andere klanten en relaties van Alexander. Onze welgemeende excuses voor het feit dat wij helaas iets extra moeten rekenen voor de extra service en de extra kosten die het thuisbezorgen met zich meebrengt. De website die wij hebben ingezet om snel en goed kwaliteitseten bij u thuis bezorgd te krijgen vraagt een commissie die wij doorberekenen in de prijs. De thuisbezorging zelf vergt ook kosten als transportmiddelen, verpakking en arbeid die bovenop bijvoorbeeld de afhaal-prijs komt. Wij hopen met bovenstaande uitgelegd te hebben waardoor het prijsverschil veroorzaakt wordt. Met culinaire groet, Anja Hu

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed Chinees eten. Vriendelijk personeel. Afhalen op tijd klaar. Leuke attentie.

Reactie van Alexander:Beste Pieter, Namens team Alexander bedanken wij voor uw beoordeling!

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar voor de aangegeven tijd. Eten was als altijd prima!

Reactie van Alexander:Beste Johan, Fijn dat uw bestelling op tijd klaar was en dat jullie ervan genoten hebben.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, stond op tijd klaar! we hebben genoten!!! perfect

Reactie van Alexander:Beste T. Klatt, Hartelijk dank voor uw beoordeling ! Vriendelijke groeten, Alexander Team

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de app, bestelling afgehaald op de afgesproken tijd. Bestelling stond klaar, heerlijk gegeten!

Reactie van Alexander:Beste Mirjam, Bij deze bedank ik u voor uw recensie en fijn dat jullie van onze gerechten genoten hebben. vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas miste de nasi met kerrie :(

Reactie van Alexander:Beste Joyce, hierbij wil ik mijn excuses aanbieden dat u geen kerrie nasi kipfilet erbij heeft kreeg maar inplaats daarvan een gewone nasi. bij uw volgende bezoek krijgt u het te goed. nogmaals mijn excuses vriendelijke groeten, Anja Hu

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst op deze manier besteld, maar al jaren vaste klant. Gewoon een uitstekend restaurant. Ik ken 2 goede Chinese restaurants, dit is de ene, de andere is in Delft. We gaan nergens anders meer!

Reactie van Alexander:Geachte heer/mevrouw Glasbergen, Wij voelen ons zeer vereerd om u als vaste gast bij restaurant Alexander te hebben. Hopelijk mogen wij u nog vele jaren in ons restaurant ontvangen. Vriendelijke groeten, Alexander Team

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw Anker, Hartelijk dank voor uw beoordeling ! Vriendelijke groeten, Alexander Team

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Hebben mijn verzoek niet gelezen. Daarom niet gekregen wat ik graag had willen hebben. Nasi is net witte rijst. Geen aanrader.

Reactie van Alexander:Geachte mijnheer Koos, Bij deze willen wij onze excuses aanbieden voor het ongemak. Bij het familie menu kunnen de standaard gerechten zoals: Babi pangang, Foe Yong Hai en 2 stokjes saté niet aangepast worden. Wij hadden u hier inderdaad van op de hoogte moeten brengen. Onze welgemeende excuses ! Vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Er wordt een korting aangeboden van 10% maar in de zaak kom je er achter dat de prijzen eerst 20% duurder zijn gemaakt. Voel me in de maling genomen. Nieuwe berekening gemaakt maar de 10% korting niet meer gekregen. Zal hier dus niet meer zo snel terugkomen. Oplichting!

Reactie van Alexander:Beste mevrouw Stefanie en alle andere klanten en relaties van Alexander. Onze welgemeende excuses voor het feit dat wij helaas iets extra moeten rekenen voor de extra service en de extra kosten die het thuisbezorgen met zich meebrengt. De website die wij hebben ingezet om snel en goed kwaliteitseten bij u thuis bezorgd te krijgen vraagt een commissie die wij doorberekenen in de prijs. De thuisbezorging zelf vergt ook kosten als transportmiddelen, verpakking en arbeid die bovenop bijvoorbeeld de afhaal-prijs komt. Wij hopen met bovenstaande uitgelegd te hebben waardoor het prijsverschil veroorzaakt wordt. . Als u rechtstreeks naar het restaurant Alexander belt of bij onze afhaalcounter komt bestellen dan hanteren wij de normale prijzen. Hierdoor komt thuisbezorg.nl en derde niet bij omkijken. Met culinaire groet, Anja Hu

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Maaltijden besteld met de app, die goed en snel werkt en ook de betaling met de mobiel bankeren ging vlot. Op het afhaalmoment dat in de app was opgegeven stond de bestelling klaar. Prima!

Reactie van Alexander:Beste heer Henk, Fijn dat alles soepel werkt en bij het afhalen op tijd klaar was. Bij deze wensen wij u eetsmakelijk en tot volgende keer. vriendelijke groeten, Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bij opmerkingen doorgegeven de bami en nasi vegetarisch ,maar helaas was dit niet het geval. Verder prima

Reactie van Alexander:Beste mevrouw / mijnheer de Wolf, hierbij wil ik mijn excuses aanbieden. Wij hebben uw opmerking over het hoofd gezien. Wij gaan zo aanpassen dat alle opmerkingen dikgedrukt zal staan. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak Wij zullen het noteren en bij uw volgende bestelling krijgt u van ons een portie kroepoek erbij. Vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

eten was heerlijk alleen de kroepoek ontbrak ( wel besteld en betaald) gemaild er over maar helaas nog geen antwoord

Reactie van Alexander:Geachte mevrouw / mijnheer T. Klatt, Hierbij wil ik graag mijn excuses aanbieden voor het vergeten van uw bestelde kroepoek. Ik heb uw mail pas de volgende dag gezien en ook beantwoord met een oplossing. Wegens drukke avond was ik nog niet aan de mails toe gekomen. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Anja Hu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.