Beoordelingen van Alexander Leiden

Recente recensies

5.0
Tineke van der Reijden
gisteren

Keurig verzorgd. Op tijd geleverd. Prima. Chapeau|

H.T.Laupmano
6 februari 2023

Het bestelde hoofdgerecht was super SUPER slecht van smaak en het vlees zeer taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hein
5 februari 2023

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly van Duijvenbode
5 februari 2023
Dirk
5 februari 2023

We hadden Chinees en sushi besteld, toen het eten werd bezorgd bleek de sushi er niet bij te zitten waardoor we niet samen konden eten. De sushi werd wel redelijk vlot alsnog geleverd.

Blokker
4 februari 2023

De bezorging duurde wat langer

Blom
4 februari 2023
Ria Brugmande Wit.
3 februari 2023

Prima bestelling ik ben tevreden 👍🏼

HM
2 februari 2023
Gerard van Westen
2 februari 2023

De kwaliteit is al heel lang top! Misschien mogen de porties zelfs wat kleiner? De bezorging was stipt volgens de afspraak.

G hillenaar
30 januari 2023
Fred van Hees
30 januari 2023

Prima afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Snoeck Saskia
30 januari 2023
Carla Schaap - Smit
30 januari 2023

Het was weer super!!!! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
30 januari 2023

Heerlijk eten. Alleen het sausje voor de loempiaatjes leek of te zuur of helaas niet goed meer. Dat was even niet zo lekker.

Dino
29 januari 2023

Bezorger moet niet eten op de grond zetten. En we hebben de 10% korting niet gehad geloof ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
29 januari 2023

The food was delicious, as always. It arrived quickly and hot. I enjoy I get a notification my order was sent out for delivery.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
29 januari 2023

Sneller dan verwacht. Kwaliteit vat eten heel goed

Vb
28 januari 2023

Helemaal prima!

Kuhn
27 januari 2023

Snel geleverd en heerlijk eten. Veel vegetarische gerechten.

Huigsloot
27 januari 2023
HM
24 januari 2023

Goed warm en op tijd bezorgd dus lekker gegeten.

Puliga-Wilschut
24 januari 2023

Voor het eerst dat ik via internet moest bestellen. Haal/bestel zelden. Goed geholpen hierbij. En eten was heerlijk. Goed van gegeten. Bezirging perfect op tijd.

P.Everaart
19 januari 2023
Ramses Braakman
18 januari 2023

25 min te laat geleverd na geboekt tijdstip (het was erg druk vertelde bezorger). Eten was OK maar veel te lauw en de krokantheid van de wokschotel was daardoor slap geworden. Ben beter gewend van Alexander.

Theo
16 januari 2023

Het was weer heerlijk.

Anneke Grin
16 januari 2023

Was erg lekket

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
16 januari 2023
petra
16 januari 2023

loempia's hebben denk ik te lang in verpakking gezeten. Was helaas niets knapperigs meer aan . jammer! Nasi , babi pangang en foe ong hai prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Willing
15 januari 2023

Pisang goreng was zwart van binnen en keihard. Loempia’s waren slap, niet krokant. Zat geen saus bij. Nasi was geen nasi. Alleen witte rijst met een beetje ei. Dit was niet de kwaliteit die wij van jullie gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M&M
14 januari 2023

absolutely delicious!

Henk
14 januari 2023
schuurpj@gmail.com
13 januari 2023

Ik ben heel tevreden met de kwaliteit en de bezorging. Maar de bestelde en betaalde borrelkroepoek ontbrak in het pakket. Op de begeleidende bon was dat met een groene stiftg doorgestreept. Dat was jammer. Wij bestellen regelmatig telefonisch bij u en dan haal ik zelf de bestelling af. De volgende keer zal ik de bon van deze bestelling meenemen en stel ik voor om dan deze klacht verder af te handelen.

Bert de bles
13 januari 2023

Alexander presteert het om al decennia lang een hoge kwaliteit qua maaltijd, bezorging en service te garanderen, iets waarop wij als klant heel trots op zijn om een dergelijk restaurant in onze directe omgeving te mogen hebben. Proficiat!1

-
12 januari 2023
H.M.
11 januari 2023
Vakon
10 januari 2023

Helaas allemaal wat smakeloos.

Leny
9 januari 2023

Echt snel klaar terwijl ik erop heb gewacht. En lekker! Vond het wel wat weinig , 3 persoons maaltijd naar keuze.

Rob
9 januari 2023

Eten was prima Afgesproken afhaal tijd liep wel wat uit.

Ingrid van Wezel
9 januari 2023

Wij zijn tevreden, maar dat je voor een tasje moet betalen vindt ik raar. Dat hoort niet bij een bestelling van plus minus 32 euro. Bereken de prijs van het tasje dan bij de prijs van een gerecht, dan weet niemand het. Ik betaalde via Ideal en moest € 0,25 betalen, heb ik nog nooit gehad met betalen. Dit is mijn reactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Couzijnroos
9 januari 2023

Het eten was heerlijk .we hadden een bakje te weinig .maar is nabezorgd.keurig .we zijn erg tevreden .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Rosheuvel
8 januari 2023

Alle gerechten smaakten heerlijk. De nasi zou beter kunnen. Hier zit nauwelijks iets van vlees of groenten in, beetje kaal.

Ria Brugmande Wit.
6 januari 2023

Prima eten en goede bezorging , ik ben erg tevreden !

Bontje
6 januari 2023
A van der Helm
6 januari 2023

BIj afhalen moesten we een kwartier wachten. Het ergste echter was dat het eten dat we kregen koud was Een teleurstellende ervaring.

Frieda
5 januari 2023
Koen
5 januari 2023

Top ! Echt lekker tot de volgende keer ! Groeten Koen

Do
4 januari 2023

Aanrader!!!Was weer heerlijk! De lekkerste babi pangang en babi ketjap. Oja en niet te vergeten de loempia’s jammie! En wat erg leuk was de vriendelijke bezorger in het ‘ futuristische’ autootje, geweldig!

Jaap van Dijk
4 januari 2023

Het eten was, volgens verwachting, heerlijk. De kwaliteit van het gebodene droeg in hoge mate bij tot een succesvol samenzijn. Ook het op het afgesproken tijdstip aanleveren van de bestelling werd zeer op prijs gesteld. Ik heb een aantal familieleden zeer enthousiast gemaakt.

Janssen
4 januari 2023

Besteld en betaald, maar door storing nooit ontvangen. Nu maar kijken hoe ik m’n geld terug krijg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 januari 2023
L
2 januari 2023

Ik heb 2 uur op me bestelling moeten wachten. Vind ik erg lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
1 januari 2022

Bestelling was op tijd klaar en fantastisch gegeten met de hele familie! Beste wensen

berg
1 januari 2022

de bestelling wordt 30 minuten eerder bezorgd dan de afgesproken tijd

Annemiek
31 december 2022
Klein
30 december 2022

Gisteren een 1 persoonsmenu gehaald, die halen wij heel vaak en is voor 1 persoon, er zat heel weinig kipkerrie in en was zeker een stuk minder als dat wij normaal krijgen.

P.Everaart
29 december 2022
Zwart
28 december 2022

Op moment van mail dat bestelling onderweg is duurt het nog meer dan een half uur voordat de bezorger er is. Loempia niet meer knapperig en eten niet meer warm. Beetje jammer!!! Wonen bijna om de hoek. Is de laatste paar keer ook zo geweest.

Harry
28 december 2022
Janet
27 december 2022

Ik had in 2 bestellingen geplaatst in 1 week! De eerste bestelling was heerlijk vers,lekker mals vlees,kortom zeer tevreden! Aan de hand daarvan besloot ik ook een bestelling bij mijn moeder te laten bezorgen met de kerst! Helaas was deze bestelling een stuk minder van kwaliteit. Het vlees was taai dit keer en het eten was zeker niet kersvers zoals bij de 1e keer,erg jammer! De drukte van de kerst mag geen reden zijn voor mindere kwaliteit. Volgende keer hopelijk weer kersvers!

Ingrid
27 december 2022

Het eten op 2e kersdag was weer prima zoals zoals wij gewend zijn. Helaas ontbraken er deze keer 2 bakjes, wat eerst uitgezocht moest worden, en ons eten stond af te koelen. Wij hebben zelf voorgesteld om de bakjes op te halen omdat dit het snelst zou zijn. Gelukkig stonden de bakjes meteen klaar bij het ophalen.

Esman
26 december 2022

1 pers menu met ajam pangang was gewoon stuk gefrituurde kipfilet zonder saus?!

Hagendijk
26 december 2022

Heerlijk gegeten op tweede kerstdag. Het was vers, het vlees was knapperig. Een aanrader voor iedereen.

Denny Kuijt
26 december 2022
Saskia
26 december 2022
Gerard van Westen
26 december 2022

Topkwaliteit maaltijd. Erg lekker weer. Bezorger kon ondanks goede instructies juiste gebouw niet vinden. Heel aardige jongens overigens!

Mirjam
25 december 2022
Mevr. De Ruijter
25 december 2022

Het was heerlijk.

W vd Gugten
25 december 2022

Heerlijk gegeten met eerste kerstdag. Alles was goed verzorgd en bereidt. Zoals gewend van restaurant Alexander Leiden. Bezorging ook top, vriendelijk en op tijd.

Linda
25 december 2022

Superlekker eten en efficiënte service.

Marlies
25 december 2022

Top kerst, heel erg bedankt

Henk Egmond van
24 december 2022

Nu heb ik deze zaak hoog in het vaandel, best een grote bestelling gedaan maar op wat nasi en bami na schoon op! Dat zegt geboeg debk ik

Edwin
24 december 2022

Mooi op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Janet
22 december 2022

Heerlijk gegeten, niets op aan te merken!

Ted
19 december 2022

Zou wat warmer mogen

Ria Brugmande Wit.
19 december 2022

Eten prima, bezorgen was ook goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Clementine
19 december 2022

Lekker eten.

Marion
18 december 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
18 december 2022

Hoge kwaliteit en keurig op tijd ondanks de gladheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolande
17 december 2022

Zoals gewoonlijk was het eten weer heerlijk

Saskia
17 december 2022

Smaak is oké. Het lijkt of de portie vlees minder is geworden.

Huigsloot
16 december 2022
Marijke
14 december 2022
Alexander Faber
12 december 2022

Mijn vrouw had ye tjap ha kau; erg weinig garnalen. M’n zoon sichuan lamb die niet goed smaakte. De Peking eend was lekker

Ger Bontje
12 december 2022

Bestelling kwam een half uur te laat en was niet heel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van schie
12 december 2022
Zwart
11 december 2022

Mail gekregen dat bestelling onderweg was maar dat werd pas 40 minuten later bezorgd. Loempia’s waren slap en eten niet meer zo warm. Beetje jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bekkering
10 december 2022

Na netjes een mail te hebben ontvangen dat de bezorger onderweg zou zijn, kwam deze helaas pas 30 minuten na de e-mail aan onze deur. Ondertussen = 20 minuten na de e-mail zelfs gebeld en kregen ondanks dat wij reclameerden alleen te horen dat het druk was. Helaas was hierdoor het eten niet meer warm. Jammer Alexander laatste x besteld bij jullie.

M González
10 december 2022

Súper snel bezorgd en heerlijk gegeten

M.M.
6 december 2022

De bezorging was een half uur te laat. Het eten viel heel erg tegen! De nasi rames was smakeloos en het vlees was doorgekookt. Alleen het gerecht met de vegetarische kip was lekker.

Fam. van Rooij
5 december 2022

We hebben weer genoten van een heerlijke maaltijd. Er was voldoende en het was zeer smakelijk

van E
4 december 2022

Het eten was bijna een half uur te laat terwijl we het ruim een uur van tevoren hadden besteld voor een bepaalde tijd en het eten was niet echt warm. Maar de smaak was heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.J. van der Plas
4 december 2022

Klacht! Chinees was erg laat en Koud!!! In de nasi zat geen groete en vlees! Babi panghang was net goulash met hard vlees! Eerg slecht dit, dit hebben we nog nooit meegemaakt en zijn we niet gewent van Alexander!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frieda
4 december 2022
bernard
4 december 2022
Goed, like always..
2 december 2022
R SCHULTZ
2 december 2022

Uitgeklede nasi baby cetjap droog zeer goedkoop rundvlees vol met zeen nooit meer

Jeroen
1 december 2022
Peter
30 november 2022
Snoeck Saskia
27 november 2022

Loempia was koud en de rest lauw. Heel jammer.

Anjuska
26 november 2022

Lekker. Warm en zeer snel geleverd

Johan Voorschoten
26 november 2022

Ten eerste wat een gemak om te bestellen via de site. Uitstekende service bij het ophalen en dan ook zoals gewoonlijk heerlijk eten. Geweldig dus.

Paulus
26 november 2022

Lekker eten. Meteen klaar om mee te nemen op afhaaltijd. Vriendelijk personeel

Jop
26 november 2022

Het was erg lekker alleen miste ik de ebi springrol

J.Nieuwenburg
26 november 2022

Prima verzorgd

Peter Cluskey
26 november 2022

Everything was fresh, tasty and hot ... which cannot be said for too many takeaways. Excellent duck. Overall: Delicious.

Vince
23 november 2022

Lekker gegeten. Nasi vond ik minder. was flauw, had wat meer smaak aan kunnen kunnen zitten. Bezorging was prima en eten was goed warm

ben
22 november 2022
Zwanenburg
21 november 2022

Erg lekker, nog goed warm ondanks verre bezorging. Paar keer besteld en alles smaakt goed.

Joke Vermeer
20 november 2022

De soep was goed. Maar het 1 persoons menu, de kip was smaakloos en taai en de foe Yong hai lag in een waterige saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vermond
20 november 2022

Het eten was niet zoals we gewend zijn. De Koe loe kai was met heel weinig saus(bodempje) en in de Babi pangang vlees zaten helaas keiharde stukken. vlees

Elly
20 november 2022
Mario
20 november 2022
Petra
19 november 2022

Heerlijk eten!!

Dieuwerr
18 november 2022

Lekker als altijd

Lia van Haastrecht
18 november 2022

Erg snel top en ontzettend lekker

Ken Vos
17 november 2022

Goede kwaliteit met een ruime kwantiteit. Echte Sichuan smaak!

Bas
17 november 2022

Heerlijk eten, bijzonder snelle en vriendelijke bezorging!

Mo
16 november 2022

Was lekker👍

Van Oosten
16 november 2022
C.Moenen
15 november 2022

Pangang vlees was taai, tjaptoy weinig smaak

E.B.
13 november 2022

2x tipan besteld. Snelle levering, zeer warm gebracht en smaak was heerlijk. Flinke porties. De eendenflensjes waren goed van smaak. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
13 november 2022
Marja cornet
13 november 2022

Goede kwaliteit

Annemarie
13 november 2022
AV
11 november 2022

Lekker eten, keurig precies op de afgesproken tijd afgeleverd.

Karin
11 november 2022

Niet veel smaak helaas, bijna alles smaakt hetzelfde…

Theo
7 november 2022

Heerlijke 2 p menu gerechten. De loempia's waren op verzoek echt extra krokant. Door drukte en kapotte auto iet wat later bezorgd. Maar hulde voor de bezorgers in het natte koude weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Püttmann
7 november 2022
Rick
5 november 2022

Gewoon goed

PAM
4 november 2022

Helemaal Toppie, zoal gewoonlijk. :)

Wouter Theil
3 november 2022

Ik vond het nogal tegenvallen. Weinig op smaak gebracht en fantasieloze uitvoering. Ik ga dit gerecht in de toekomst niet meer bestellen. Smaakt nergens naar,

Gerard van Utrecht
3 november 2022

Alles is altijd heerlijk! Honderden keren besteld en altijd perfect zoals ook nu! Helaas zaten gisteren mijn spiegeleitjes er niet bij en bij de vorige bestelling miste ik de gebakken bananen? Misschien hebben ze een nieuwe inpakmethode of iets? Daar zit dus sinds kort verbetering in al kun je wel eens pech hebben uiteraard! Groeten Gerard

Backer
31 oktober 2022

Alles op tijd klaar en kwaliteit als vanouds prima

Hans Schreuder
31 oktober 2022

Zolang wij in Leiden wonen zijn we geregeld bezoeker van uw mooie zaak en zijn wij zeer tevreden over het eten en de bediening. De laatste tijd bestellen we ook wel online met bezorgen. Dit is afgelopen zondag niet goed gegaan. Besteld om 18.03 uur met de opmerking leveren zo snel als mogelijk. Bevestiging gekregen dat de bestelling om 19.05 uur geleverd zou worden. Echter niets ontvangen en om 19.30 gebeld met de vraag of onze bestelling niet vergeten is? Ik kreeg de opmerking; 'Het is zo druk en de bestelling moet nog gemaakt worden, maar komt zo snel als mogelijk. Eindelijk om 19.45 uur wordt de bestelling geleverd. Wat jammer is, is dat als het uitloopt niet een mailtje of telefoontje komt met een melding van vertraging. Dat is wel zo netjes in plaats van totaal geen reactie. En als het zo uitloopt met de tijd zou een excuus in de vorm van een aardigheidje bij de bestelling veel goed maken. Wij blijven bij u komen voor de heerlijke gerechten, maar deze levering is een teleurstel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerben
31 oktober 2022

Auberginegerecht was heel erg vet en bleef nog weinig over van de smaak van de aubergine zelf. De pittige saus kon ik ook niet in het bakje terugvinden. De rest van de bestelling was wel lekker en goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
31 oktober 2022

Het eten was goed. Alleen het liet lang op zich wachten. Om 15:00 uur online besteld voor 18:00 uur. Om 18:23 uur was het klaar. Heel vervelend. Waarom? Je weet al 3 uur van te voren dat het klaar moet zijn. Iedereen werd geholpen behalve ik.:-(

Huigsloot
31 oktober 2022
van Oosten
30 oktober 2022

Top eten 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Roon
30 oktober 2022

De shichuan rundvlees schotel was echt niet goed bereid . Veeeeeel te veel kruiden en giga zout . De kipschotel was ook zout , maar nog te eten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bontje
30 oktober 2022

Goede vlotte bezorging eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

willem wildeman
30 oktober 2022

Hoge kwaliteit, altijd op tijd en dat al jaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rogier
29 oktober 2022
W vd Gugten
24 oktober 2022

Het was weer genieten! Goede en snelle bezorging en het eten is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dickhoff
24 oktober 2022

Prima in orde. Lekker gegeten. Netjes op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.M. Dissevelt
23 oktober 2022

Was weer perfect bereid en vlotter dan verwacht bezorgd.

Ineke
22 oktober 2022
Paul
22 oktober 2022

Super lekker.

Jochem h
22 oktober 2022

Jaren tevreden, maar deze keer was het smakelozer (vegan lam curry en obergine menu). Bestelling was 45min. Later dan aangegeven. Hopelijk volgende keer weer als van ouds

Jb
21 oktober 2022

Top kwaliteit in een mum van tijd.👍✌

Werner
20 oktober 2022

Het was super lekker goed verzorgd 1 klein min puntje mis de grote plakken kroepoek. De kleintjes zijn net toch anders

Pieter van Dijken
19 oktober 2022

Alleen maar complimenten

Leny Tol
17 oktober 2022

Zoals altijd weer heerlijk en ook zoals altijd weer keurig op tijd😍😍

Martine Kapaan
17 oktober 2022

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PAM
17 oktober 2022

Het was gewoon als altijd toppie

Petra
16 oktober 2022

Echt heerlijk chinees eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
12 oktober 2022
Ton
11 oktober 2022

Sten was heerlijk en nog lekker warm. Geleverd op het tijdstip wat ze hebben doorgegeven.

San
9 oktober 2022
Marianne Lingerak
8 oktober 2022

Heerlijk gegeten

Fs
7 oktober 2022
Marian Bekooy
7 oktober 2022

Heerlijk eten en goed warm bezorgd. En sneller dan de opgegeven tijd, super.

Huigsloot
6 oktober 2022
Ken Vos
6 oktober 2022

Heel constante kwaliteit van Mala xiaoguo, met precies de goede pittigheid en mooi gemarineerd vlees. Duidelijke website

Hans Wildschut
5 oktober 2022

De bezorging was 10 minuten te vroeg en het eten was niet warm. Het was lauw.

Linda
5 oktober 2022
Carla Puttmann
2 oktober 2022
Peter Everaart
2 oktober 2022

Dit keer was het slecht zowel het eten als de bezorging!

Henk
30 september 2022
Cees
29 september 2022

Goede maaltijd

Paul
29 september 2022

Ik bestel hier al jaren. Het eten smaakt altijd zeer goed. Vriendelijk personeel en altijd op tijd klaar.

Mo
29 september 2022

De bestelling was niet warm we hebben het opnieuw opgewarmd toen was het wel heel lekker. Wat ik ook niet fijn vind is dat er bij pinnen kosten worden berekend, dit slaat nergens op.

M.Molenaar van der Vos
27 september 2022

alles ging en was goed hebben lekker gegeten

Jolande
26 september 2022

Zoals gewoonlijk, heerlijk eten, goede service en keurige bezorgers die altijd even keurig en vriendelijk zijn .

C de Groot
26 september 2022
Tineke van der Reijden
26 september 2022

Fantastisch. Per internet eten besteld en precies op tijd klaar! Kan bijna niet beter. Chapeau! Houden zo!

Sandra
25 september 2022

Goede service en heerlijke babi pangang spek en kip met groente en bonen saus gegeten! Alles netjes en tijdig bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
25 september 2022
Marc K
24 september 2022

Echt op de minuut bezorgd zoals in dit speciale geval gevraagd, en t eten weer geweldig

Ruud
24 september 2022

Halve bakjes. Voor een 2 persoons menu best weinig. Smaak ok. Hoeveelheid niet wat we gewend zijn van de Chinees. Loempia’s prima formaat en smaak.

Cheryl
24 september 2022

Ik had een bestelling geplaatst om 20:00 en toen ik binnen kwam stond het meteen klaar. Mijn complimenten

Frieda
24 september 2022

Voor de zoveelste keer de extra gevraagde saus vergeten. Zal dat voortaan maar niet meer bijbestellen.

Nieuwenburg
24 september 2022

Prima zo

Theo Westra
23 september 2022

Sterke verbetering van de kwaliteit van het eten. Is wel eens anders geweest. Nieuwe start en nieuwe kok?

Rogier
23 september 2022

Altijd goed!

Otten
22 september 2022
Leny
22 september 2022
A.P.J.M de Wijs
20 september 2022

Prima gerechten. Op tijd klaar om afgehaald te worden.

Marianne Lingerak
20 september 2022

Snel en heerlijk.

J. van Hamersveld
19 september 2022

Kwaliteit van de maaltijd was weer als vanouds heel smakelijk. En bezorging was zelfs eerder dan werd verwacht. Complimenten!

Carla Schaap-Smit
19 september 2022

Topper gegeten. Heerlijk genieten!!!

Elly Venekamp-van Hal
19 september 2022

Door de regen, toch keurig op tijd bezorgd. Alles was goed warm èn lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ouwerkerk
17 september 2022
Verbeek
12 september 2022

Heerlijk van de door uw crew verzorgde maaltijd genoten.

JP Schaap
12 september 2022

Wij hadden een menu besteld voor 4 personen. Die netjes op tijd werd bezorgd. De bezorger was erg vriendelijk. En het eten was goed heet aangekomen. En het smaakte echt verrukkelijk. Dus een dikke 5 strerren voor kwaliteit en voor bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga van Ulden
11 september 2022
Ingrid Spoelstra
10 september 2022

2331CM Leiden

Marjolein
10 september 2022

Top! Op tijd geleverd, eten smaakte heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. 1 kleine opmerking: de kroepoek vond ik minder lekker, had een sterke vis smaak.

Gerard
10 september 2022
Caroline
9 september 2022
Huigsloot
9 september 2022
Harry Bouwhuis
7 september 2022

Super snel bezorgd en alles smaakte bijzonder goed.

Marga van Ulden
6 september 2022

prima, heerlijk eten.

Bruggeman
5 september 2022

Bestelling kwam pas na 1,5 uur maar door gebrek aan bezorgers snap ik dit wel. Kwaliteit viel dit keer tegen. Oa Sizzling beef besteld maar dat was heel erg flauw en dat moet een zeer pittig gerecht zijn. Aubergine gerecht zat ook zeer weinig smaak aan. Jammer… zijn wij niet gewend van Alexander, eten is altijd prima van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lingerak
5 september 2022

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Voskuil
4 september 2022

Heerlijk eten en de bezorging keurig op tijd. Wel jammer dat er bij de tongfile weinig zoetzure saus zat. Voorheen was hij hiermee rijkelijk gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nieuwenburg
3 september 2022

Prima

Anonymous
2 september 2022
Rob van wittmarschen
29 augustus 2022

Top, was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees abspoel
29 augustus 2022

Eten was bijna koud omdat de bezorger de verkeerde kant op fietste, 20 minuten later zagen we hem terug komen met lauwe loempia , de rest van het eten was nog wel redelijk warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
25 augustus 2022

Lekker gegeten

Yvonne
24 augustus 2022

Vlotte vriendelijke bezorging, lekker gegeten. Dankjewel Alexander

Andreia
22 augustus 2022

Was heerlijk!

A.Stuivenberg
21 augustus 2022
A.P.J.M de Wijs
21 augustus 2022

Prima gerechten. Had een probleem met mijn kortingskode, maar die werd direct opgelost.

Tinus
20 augustus 2022

Eten ok, kroepoek oud en taai. Niet te eten. We zijn beter gewend, jammer

Hans
16 augustus 2022

Afgehaalde bestelling van verschillende gerechten voor negen personen - prima klaargemaakt en op de afgesproken tijd gereed. Een aanrader.

Adriana
14 augustus 2022

Altijd goed en lekker!

Jaap van Dijk
13 augustus 2022

Het was weer vertrouwd lekker

J.nieuwenburg
11 augustus 2022

Uitstekend

Anonymous
10 augustus 2022

Outstanding food.

Tol
9 augustus 2022
Snoeck Saskia
7 augustus 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
5 augustus 2022

Makkelijk bestelling via een mooie en eenvoudige web site. Zoals altijd was het bestelde van uitstekende kwaliteit.

Jacquelien Schlagwein
4 augustus 2022

Of je hier gaat eten of halen het is altijd goed

Pauine Schreuder-Kampshoff
4 augustus 2022
Do
3 augustus 2022

Snelle bezorging en weer heerlijk gegeten! Vooral de babi ketjap. Aanrader.

Niels
2 augustus 2022
Theo
2 augustus 2022

Verander de postcode invulling Werkt niet correct

Marcel
1 augustus 2022

Exact op tijd en prima zoals we gewend zijn.

Ronald
1 augustus 2022

Eten was er sneller als verwacht en het was een prima temperatuur en natuurlijk erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernard
1 augustus 2022
Ronald
31 juli 2022

Eten was goede kwaliteit. Het was jammer dat er geen paprika in het gerecht zat omdat wij dit lekker vinden en in de beschrijving een paprikamix was genoemd.

Jan Kluivers
31 juli 2022

Eerst verkeerde bestelling bezorgd daarna uur moeten wachten op juiste bestelling en niet eens portie kroepoek als excuus, ben ik niet gewend van Alexander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. van der Werf
31 juli 2022

Was weer heerlijk !!!

Ineke
30 juli 2022
Gerard
30 juli 2022

Perfect

A.J. van der Plas
29 juli 2022

Erg lekker!

Peter-Paul Heurkens
29 juli 2022

goh dat viel tegen, ik ben gewend heel goed eten van jullie te krijgen en nu leek alles wel uit de magnetron te komen, de loempia's waren niet knapperig maar met zachte korst misschien door die verpakking( piepschuimen doos) de koe lu youk lag in zijn saus en was dus zacht en nat geworden( vroeger zat de saus er apart bij) het vlees was hard en droog, de foe yong hay was een harde klomp ei (door de magnetron?), en alles was lauw. Wat erg dat het zo slecht is geworden of hebben jullie een vakantie kok aan het werk? Jammer en doodzonde jullie waren de beste chinees in Leiden.

Wim van Steenbergen
26 juli 2022

Heerlijk gegeten, keurig op tijd geleverd. Hartelijk dank namens mij en m'n gezin

Willemien
26 juli 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk! (en snel geleverd)

An
25 juli 2022

Als de bestelling per ongeluk is omgewisseld met die van andere mensen kan je deze niet meer langs brengen. Wij kregen uiteindelijk onze omgewisselde bestelling waar al van gegeten was. En uiteraard koud was. Dit is echt niet netjes. Nadat wij hebben gebeld een nieuwe bestelling gehad. Maar doe dit voortaan gelijk.

Jan Hazes
25 juli 2022

Het was helemaal geweldig.

Narraina
25 juli 2022

wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.A.L. Verbeek
25 juli 2022
Cynthia
24 juli 2022

Sneller bezorgd dan verwacht. Heerlijk eten. Veel te veel maar dat komt wel op!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
23 juli 2022

Bestelling gedaan voor levering om 18.15 Bestelling was netjes optijd. We miste ons Saté deze werd na een telefoontje binnen 10minuten alsnog bezorgd! We hadden net een beetje opgeschept dus helemaal top en snel zonder problemen aan de telefoon!

André Pouw
23 juli 2022

Het is alleen jammer dat de Bami er niet bij zat het was in iedergeval geval beter dan de vorige keer toen was de kwaliteit een stuk minder

Suzanne Tol
23 juli 2022
A.J.M. Blom
22 juli 2022

Is er een aparte balie om af te halen? Ik stond in de rij achter mensen die nog moesten bestellen, terwijk mijn bestelling in een thermotas lag te wachten (en afkoelde)

Broekmans
22 juli 2022

Ik was teleurgesteld, de nasi/ rijst was eigenlijk gewoon witte rijst met 1 strookje prei en een klein stukje ei. Alles was heel zout en de pittige saus absoluut niet pittig. Dit was niet wat ik gewend ben van Alexander. Ik twijfel om nog eens bij Alexander te bestellen

Martijn
16 juli 2022

Beide niet lekker geworden van het eten

C. van Lingen
16 juli 2022
Bernasco
15 juli 2022

De ingredienten en smaak waren goed, maar beide maaltijden (easy wok) waren (veel) te zout.

Michael
11 juli 2022

top!

L
9 juli 2022

Eten is prima!maar wat een vreselijk noorse onvriendelijke vrouw achter die balie!wat zielig voor haar collega’s .mag ik er sambal bij en niet normaal wat reactie

Astrid
8 juli 2022
Connie van der Geest
3 juli 2022

Maaltijd was exact op tijd , super van temperatuur en zoals altijd ontzettend lekker , we hebben er van genoten !

van den Boer
1 juli 2022

Uitstekend gegeten! Perfekt op tijd thuis geleverd.

Elly van Duijvenbode
1 juli 2022

Helaas moet ik deze keer melden dat wij niet tevreden zijn over onze bestelling van 4 loempia’s. Tussen de melding dat de bezorger onderweg was en de bezorging zat 25 minuten. De loempia’s waren daardooor niet krokant maar slap. Ik had al gebeld over de lange bezorgtijd, en kreeg als antwoord dat de bezorger meerdere bestellingen bij zich had. Ik ben erg teleurgesteld, tenslotte betaal ik voor de bezorging.

Jaap van Dijk
1 juli 2022

Recent Alexander opnieuw ontdekt en weet weer waarom wij drie jaar geleden zo enthousiast waren. Prima keuken

Frieda Neuteboom
30 juni 2022

Was weer heerlijk en dit keer de sausjes erbij en zelfs nog extra!! Super

JV
27 juni 2022

Was lekker. Goede hoeveelheid. Prima op de tijd klaar dat was gereserveerd.

Zwetsloot
26 juni 2022
Peter Everaart
24 juni 2022

Gewoon Goed en lekker, snelle bezorging.

N. Wassenaar
24 juni 2022

Gevraagd om om 18.45 te bezorgen ze waren stipt optijd! Wederom weer heerlijk eten!

E.Sinteur
22 juni 2022

4 persoonsmenu besteld. Alles prima alleen de nasi was erg karig qua groenten, ei en vlees

A. Schalk
20 juni 2022

Bezorging was keurig op tijd volgens planning zodat we meteen van al het lekkere eten konden genieten!

Ouwerkerk
20 juni 2022

Alleen maar complimenten, zo heerlijk gegeten. Service perfect. Visite hadden nog nooit zo lekker chinees eten gegeten. Ga zo door. 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
19 juni 2022
Jaspwr
19 juni 2022

Eten zoals gewoonlijk prima, bezorgtijd helaas erg slecht. Eerder ook al problemen mee gehad. Zorg dan dat je niet zo veel bestellingen aan neemt dat je mensen 60 minuten langer laat wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap van Dijk
18 juni 2022

De Cha Sieuw zag er iets rommeliger uit dan op de afbeelding. Gelukkig was de smaak goed, daar gaat het uiteindelijk over hoewel het oog ook wat wil. De khantonese nasi was weer geweldig.

R.Kalkhoven
18 juni 2022

Was erg goed , kom altijd graag bij Alexander

J. van Hamersveld
17 juni 2022

Bezorging was keurig op afgesproken tijd. Eten was weer prima!

Peter
16 juni 2022

Perfect weer het eten.

Huigsloot
16 juni 2022
Fred van hees
15 juni 2022

Goede en snelle bezorging

Marcel van T.
13 juni 2022

Voor 15 personen besteld. Precies op tijd, warm en lekker

Annabel van den Berg
12 juni 2022
Rinus
12 juni 2022

Keurig op tijd.lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G ten Have
12 juni 2022

Het eten van Alexander is geweldig lekker, daaraan valt niks te verbeteren. Ik bestel graag vegetarische curries en andere gerechten en ik kan deze aan iedereen aanraden. Ga zo door!

Remco
11 juni 2022

Super service na verkeerde bestelling! Heerlijk eten.

Nathalie
11 juni 2022

We hadden besteld voor 17.45 het was om 17.35 al netjes gebracht. We hebben weer heerlijk ervan gegeten.

K
9 juni 2022

Erg lekker weer

Jol
8 juni 2022

Was weer lekker.

Neuteboom
7 juni 2022

Zag er heerlijk uit, maar het eten was koud helaas