Beoordelingen van Alexander Leiden

Recente recensies

5.0
v.d.Berg
gisteren

Keurig op tijd gebracht maar nog belangrijker bakjes waren voorzichtig vervoerd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
23 september 2023

Heerlijke gerechten en prima bezorgservice! Ga zo door!

Fred van Hees
22 september 2023

Nvt

Koen
22 september 2023

Was weer top ! Wat lekker zeg ossenhaas puntjes

Marianne Lingerak
22 september 2023
Jose
21 september 2023

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De maaltijd voor 3 personen was ruim voldoende voor 4 en heel smakelijk. Positief: weinig zout, dat kun je er altijd zelf bij doen. Bezorging stipt en de loempiaatjes waren nog knapperig.

Han aniba
20 september 2023

Eten was vlak van smaak alles smaakte hetzelfde, cassave ook niet lekker soort van oud en weinig smaak alleen de soep was lekker. Niet eerder meegemaakt Gr Han

Bas
18 september 2023

Heerlijk als altijd, goed warm, ruim op tijd bezorgd. Dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els van Steeg-Blom
17 september 2023

Het was heerlijk!

Paul Onstenk
17 september 2023

Jammer dat deze daging roedjak niet in de buurt komt van de daging roedjak die ik 10 september ophaalde. Deze keer smaakarme, flauw, karakterloos vlees, waarbij zelfs de kokos niet te proeven was. De daging van 10 september was uitermate smakelijk met een heerlijke kokos achtergrond, subliem!

Paul Flaton
15 september 2023

Snel geholpen na online bestelling. Eten staat meteen klaar bij afhalen. Alles lekker. Smaakt heel goed.

Hans Wildschut
14 september 2023

Zoals altijd, heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

Monique Overvliet
13 september 2023

De cassave kroepoek was oudbakken ben ik niet gewend

Paula
13 september 2023

Bezorging was prima in orde. Eten was goed heet. Het vlees was wel een beetje aan de droge kant. De nasi was een stuk kariger dan ik hem eerder kreeg, eerder lichtgebruinde rijst met een verdwaald stukje vlees of groente erin.

Bas
11 september 2023

De bezorgtijd was op de minuut perfect. Daarbij waren de biertjes koud, de salade en sushi erg goed van smaak. Duidelijk de kwaliteit die ik gewend ben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Franse
11 september 2023

Zoals we gewend zijn het eten was uitstekend en de bezorging precies op aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan van der Nat
10 september 2023

Prima allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D Kruit
10 september 2023

Pokebowl was erg lekker. Maar uiteraard de rest ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Paridon
9 september 2023
JP Schaap
9 september 2023

Het eten wad mooi van temperatuur. En de smaken waren echt weer als van ouds super. Ga zo door dames en heren

Kees
7 september 2023

Heerlijk eten, alles nog warm bij thuiskomst.

Marianne Lingerak
7 september 2023
Anoniem
3 september 2023
Gerard
3 september 2023
Hugo
3 september 2023
MArga van Goozen
2 september 2023

Bij de laatste bestelling kreeg ik niet wat ik besteld had. Snel gebeld met Alexander.Omdat ik een dag eerder besteld had konden ze mijn bestelling niet terug vinden. Gelukkig is het juiste snel bezorgd.

Arlene van Staden
1 september 2023

Delivery directly on time. Deliciously prepared with fresh ingredients.

Rob
1 september 2023

Prima weer zoals gewoonlijk šŸ˜Ž

Henny Voskuil
31 augustus 2023

Prima eten zoals gewoonlijk.

van den Boer
31 augustus 2023

Heerlijke maaltijd, volgens de afgesproken tijd gebracht!

Oscar
30 augustus 2023

Zowel de Nasi als Bami bevatten karige ingrediƫnten letterlijk 2 blaadjes prei 1 blokje kip. Jammer want was voorheen beter.

Huigsloot
30 augustus 2023

Prima op tijd

Fred van Hees
27 augustus 2023

Goede service

Jil
21 augustus 2023

Heerlijk eten en goede porties! Het eten was goed op smaak en van goede kwaliteit. Wij hadden het twee persoonsmenu besteld wat ruim voldoende was voor twee personen. De bezorger was erg vriendelijk en heeft het eten tot de strandopgang bezorgd. Zeker een aanrader! =)

Serge
21 augustus 2023

Vooral de authentieke gerechten zijn een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
20 augustus 2023
Anoniem
20 augustus 2023

Kip kerrie had iets meer in de saus gemogen. Verder was alles top en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ab
20 augustus 2023
Anoniem
19 augustus 2023
Yvonne van RijswijkF
19 augustus 2023

Was weer heerlijk en op tijd bezorgd! Hartelijk bedankt!

Eekhof
19 augustus 2023
de la Rie
18 augustus 2023

was prima

David
16 augustus 2023

Sizzling beef was delicious! Would love for it to be spicier, but I know the Netherlands is not known for enjoying extreme heat. Sambal Mihoen was also delicious! Both of these get 5/5 Gon Bao Chicken was dry, had no sauce to balance it out, so 3/5. Will finish eating it, but will order something else next time. The rice seemed like it was a day old, so also 3/5. Worked great with the sizzling beef, as there was a lot of sauce, but if I only had the chicken, I would've made my own rice and used it to make fried rice. Delivery was prompt, food still hot, and driver kind. Overall, very good!

J
15 augustus 2023

Heerlijk.....1 persoonsmenu meer dan genoeg

Fred van Hees
13 augustus 2023

Nvt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Alexander

Beste heer van Hees, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, team Alexander

Eli Sinteur
13 augustus 2023

Menu voor 2 personen met 2 hoofdgerechten besteld. Klaar op de afgesproken tijd. Temperatuur prima. Een van de twee bakken met hoofdgerecht had wel wat voller gekund. Vandaar 4 sterren i.p.v. 5

Reactie van Alexander

Beste Sinteur, vriendelijke bedankt voor het nemen u tijd om ons een feedback en beoordeling te geven. Wij zullen in toekomst er op letten. Vriendelijke groetjes, Anja Hu

Marion Bontje
13 augustus 2023
Reactie van Alexander

Beste mevrouw Bontje, bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, team Alexander

jon stroes
12 augustus 2023

op tijd, compleet en goede kwaliteit

Reactie van Alexander

Beste heer Stroes, bij deze bedanken wij namens Alexander team voor uw feedback en beoordeling. Met vriendelijke groet, Anja Hu

Mart
12 augustus 2023

Echt super service. Kreeg nasi en dat moest bami zijn. Ik belde en 10 minuten later hadden we bami en altijd lekker.

Reactie van Alexander

Beste Mart, vriendelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling. Graag willen wij al onze klanten te woord staan en hulp verlenen die wij kunnen aanbieden. Fijn dat wij u zeer blij konden maken met onze snelle bezorging. Vriendelijke groeten, team Alexander

Carla
12 augustus 2023
Reactie van Alexander

Beste Carla, Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling, team Alexander

F Polman
11 augustus 2023
Reactie van Alexander

Beste Polman, bedankt voor uw beoordeling, jammer dat u niet omschrijft wat er mis was zodat wij in toekomst kunnen verbeteren of uitkijken. Vriendelijke groet, Anja Hu

Angela
10 augustus 2023

Eten was netjes bezorgd en we hebben heerlijk gegeten

Reactie van Alexander

Beste Angela, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Fijn dat alles naar wens was gegaan. Groetjes, team Alexander

Paul
7 augustus 2023

Zoals altijd perfect! Wel steeds prijziger, langzamerhand te duur.

Reactie van Alexander

Beste heer Paul, vriendelijk bedankt voor het doorgeven van uw feedback en beoordeling. Fijn dat alles lekker gesmaakt heeft en naar uw wens was. Helaas worden de producten die wij inkopen duurder en alles erom heen. Wij willen graag goedkoper zijn dan de rest zodat meer klanten naar ons toekomen. Maar dat gaat ten koste van andere dingen in het bedrijf. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geĆÆnformeerd. vriendelijke groeten, Z. Hu

Carla PĆ¼ttmann
7 augustus 2023

Eten smaakt heerlijk. Groentebakje wel aan de kleine kant, jammer.

Reactie van Alexander

Beste mevrouw PĆ¼tteman, Namens Alexander team bedanken wij u voor uw wekelijkse bestellingen en feedback. Wij zullen in toekomst erop letten. Groetjes, K. Man

Frans
7 augustus 2023

Prima eten, prima verzorgd, prima bezorgd.

Reactie van Alexander

Beste Frans, fijn dat alles gesmaakt heeft en voor uw tijd om ons een beoordeling te geven. Groetjes, Alexander

Ger Bontje
6 augustus 2023

Vraagje over de gerechten. Wat is het verschil tussen Rames rendang en nasi rames? Wij hadden beiden besteld maar hebben sterk het idee dat er 2 dezelfde gerechten zijn bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Alexander

Beste heer Bontje, mijn excuses voor mijn late reactie. Op uw vraag wat het verschil was wegens de gerechten identiek op elkaar lijken, er zit inderdaad een verschil in bij het opmaak en qua ingrediƫnten. Jammer genoeg begrijpt een kok de Indische keuken niet zowel mijn instructies qua opbouw van de gerechten. Om deze reden heb ik 1 product van de kaart gehaald om verwarring te voorkomen. Hoogachtend, Hu

Rogier
6 augustus 2023

Wederom weer heerlijk gegeten

Reactie van Alexander

Beste Rogier, fijn dat alles gesmaakt heeft en wederom bedankt voor uw beoordeling. Groetjes, team Alexander

AEM Slingerland
5 augustus 2023

Perfect.

Reactie van Alexander

Beste Slingerland, bedankt voor uw beoordeling. groetjes, Anja Hu

Paul
5 augustus 2023

Super lekker gegeten

Reactie van Alexander

Beste Paul, Fijn dat alles gesmaakt heeft en het doorgeven van uw beoordeling. tot de volgende keer! Groetjes, team Alexander

Linda
5 augustus 2023
Reactie van Alexander

Beste Linda, u ook bedankt voor het doorgeven van uw beoordeling. Wij stellen het zeer op prijs. Groetjes, Man

J.Ram
5 augustus 2023

Lekker snel thuis na besteld te hebben. En prima kwaliteit eten.

Reactie van Alexander

beste J. Ram. Fijn om te horen dat het snel aangekomen was en dat u ervan genoten heeft. Groetjes, Alexander

V
4 augustus 2023

Super snel geleverd

Reactie van Alexander

Beste V. Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Door de weeks kan het inderdaad snel bezorgd worden dan in het weekend. Wij streven er naar uit om alles snel bezorgd te hebben. Maar soms kan het wat langer duren dan normaal, vooral als iedereen op het zelfde tijdstip hun bestellingen aan huis bezorgd wilt hebben. Tot uw volgende bestelling en groetjes namens Alexander team

Jaap van Dijk
4 augustus 2023

De Tipan Sam Sien was van zeer goede kwaliteit. Opnieuw waren wij zeer tevreden met de gekozen gerechten.

Reactie van Alexander

Beste heer van Dijk, vriendelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling. fijn dat de tipan sam sien ( drie soorten vlees ) gesmaakt heeft. vriendelijke groet, team Alexander

Linda Houwaard
3 augustus 2023

Het eten was heerlijk en goed warm. Snelle bezorging bedankt Hu

Reactie van Alexander

Beste mevrouw L. Houwaard, fijn dat alles goed heet aangekomen was en dat het gesmaakt heeft. Groetjes, Zhang Hu.

Carla
3 augustus 2023
Reactie van Alexander

Beste Carla, bedankt voor uw beoordeling! groetjes team Alexander

Aad
1 augustus 2023

Altijd lekker en op tijd. Echt een Chinees specialiteitenrestaurant die met de tijd meegaat

Reactie van Alexander

Beste Aad, bedankt voor uw beoordeling en de complimenten! Dat klinkt als muziek in de oren. nogmaals bedankt voor uw feedback en tot uw volgende bestelling. Groetjes Anja Hu

Jan kees nagelkerke
1 augustus 2023
Reactie van Alexander

Beste Jan kees nagelkerke, bedankt voor uw beoordeling. Groetjes Alexander

Pieter van Dijken
30 juli 2023

Bij terugkeer van vakantie is bestellen, ontvangen en genieten van een Alexandermaaltijd een vaste en prettige traditie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Alexander

Beste Pieter van Dijken, bedankt voor uw beoordeling en feedback. Wij hopen dat u en uw gezelschap een heerlijke vakantie hebben gehad en fijn dat jullie direct aan ons denken. Dat waarderen wij zeker. Groetjes en tot uw volgende bestelling! team Alexander

Sigrid
30 juli 2023

De deeg van de loempia's waren niet krokant en heel slap. Beter om ze apart in te pakken, blijft goed krokant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Alexander

Beste Sigrid, vriendelijk bedankt voor uw feedback en beoordeling. Loempia's worden goed ingepakt om afkoeling te voorkomen. Hierdoor speelt ook condens een grote rol waardoor het na enige tijd het krokante gedeelte weer slap kan worden. afstand naar uw adres is 17 min. fietsen of 11 min. met de auto. voor deze afstand willen wij het liever goed ingepakt hebben dan dat het daar koud aankomt. Krokante gerechten is moeilijk te behouden op lange afstanden. Ik hoop u hierbij voldoende informatie te hebben gegeven. Vriendelijke groeten, team Alexander

Eli Sinteur
29 juli 2023

Menu voor 3 personen besteld. Klaar op de afgesproken tijd. Goede kwaliteit en kwantiteit. Prima op temperatuur.

Reactie van Alexander

Beste Eli Sinteur, fijn dat ons menu gesmaakt heeft en dat het voldoende was voor 3 personen. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en feedback! Groetjes, Man

Nieuwenburg
28 juli 2023

De hele bestelling zat onder de sausen ik weet niet wat er onderweg mee gebeurd is maar was een grote kliederboel en dat is niet de eerste keer al eerder gereageerd zonder respons van jullie kant helaas

Reactie van Alexander

Geachte Nieuwenburg , Mijn excuses voor het geen wat u overkomen was. Het is inderdaad de bedoeling om uw bestelde producten zo goed verzorgd mogelijk aan huis te hebben afgeleverd. Graag hadden wij direct van u een telefoontje binnen gekregen om het zo keurig en snel mogelijk op te lossen zoals een compleet nieuwe bestelling af te geven. Bij deze hoop ik u voldoende te hebben geĆÆnformeerd. hoogachtend, Anja Hu

Carla
28 juli 2023
Reactie van Alexander

Beste Carla, wederom bedankt voor uw beoordeling! groetjes, team Alexander

Jankees
27 juli 2023
Reactie van Alexander

Beste Jankees, bedankt voor uw beoordeling! groetjes, team Alexander

Koppers
27 juli 2023
Reactie van Alexander

Beste Koppers, wederom bedankt voor uw beoordeling! groetjes, team Alexander

Yvonne Houps
26 juli 2023

Zou wat minder rijst bij kunnen.

Reactie van Alexander

Geachte Yvonne Houps, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en feedback. In uw bestelling geeft u aan 4x witte rijst bij uw 4keuze menu. Wij volgen alleen maar uw instructies op wat u erbij wilt hebben. Vind u het bij 2 or 3 voldoende dan kunt u bij de 4e de optie kiezen "NIKS ERBIJ" ik hoop u bij deze voldoende te hebben geĆÆnformeerd. vriendelijke groeten, Zhang Hu

Carla
26 juli 2023
Reactie van Alexander

Beste Carla, nogmaals bedankt voor uw beoordeling! groetjes, team Alexander

Ken Vos
26 juli 2023

Malaxiangguo, uitstekend marinades van ossenhaas en varkensvlees, wat weinig groenten.

Reactie van Alexander

Beste heer Vos, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat Ma La XiangGuo gemaakt heeft. bij uw volgende bestelling kunt u in de opmerking erbij schrijven voor iets meer groenten. normaal gesproken wil men meer vlees dan groente en is het lastig om in te schatten wie van wat meer wilt. Als u in de opmerking plaats van. "Meer groeten bij de XiangGuo" hoop u bij deze voldoende te hebben geĆÆnformeerd. Vriendelijke groeten, Anja Hu

Marjan
23 juli 2023

Bestelling was op tijd klaar. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Eten was prima! Goede ervaring.

Reactie van Alexander

Beste Marjan, vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en positieve feedback. fijn dat alles naar uw wens was gaan. Groetjes, team Alexander

Jan
23 juli 2023

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier bestelde. Het heeft me aangenaam verrast. Goede kwaliteit en erg vers.

Reactie van Alexander

Beste Jan, Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en feedback. Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf en dat het u gesmaakt heeft. groetjes, team Alexander

bobbie
22 juli 2023
Reactie van Alexander

Beste Bobbie, bedankt voor uw beoordeling! groetjes, Alexander

Baska
22 juli 2023
Reactie van Alexander

Beste Baska, bij deze bedanken wij u voor uw beoordeling. groetjes, team Alexander

Ria Kuijt
21 juli 2023

Het eten is heerlijk

Reactie van Alexander

Beste Ria Kuijt, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Tot u volgende bestelling en groetjes, Alexander

Carla
20 juli 2023
Reactie van Alexander

Beste Carla, Wederom en keer op keer zeer bedankt voor uw positieve beoordeling. Groetjes team Alexander

Maarten stapper
18 juli 2023
Reactie van Alexander

Beste Maarten stapper, bij deze bedanken wij u namens Alexander team voor uw beoordeling. groetjes, Anja Hu

Kimberley van der Nagel
17 juli 2023

Top weer!! Snel Ć©n super vers en heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Alexander

Beste Kimberley van der Nagel, Bij deze bedanken wij u voor uw beoordeling en lovende feedback. wij stellen het zeer op prijs. Groetjes en tot uw volgende bestelling! team Alexander

Kim
17 juli 2023

er staat op de site 10% korting helaas wordt die niet gegeven. Op thuisbezorgd is het even duur. Hier had ik een opmerking over gemaakt en dat werd niet beantwoord of doorgevoerd. Verder was het eten 20 minuten te laat (Om 16.00 uur voor 17.00 uur besteld maar kwam om 17.20 uur)

Reactie van Alexander

Beste Kim, bedankt voor uw feedback en uw beoordeling. 10% korting krijgt u als u het zelf via ons website besteld en zelf komt ophalen zoals op onze website staat beschreven. 10% korting geven op bestelling en dan nog laten bezorgen werkt averechts met ons bezorg kosten / service die wij verlenen om het te laten bezorgen. Wij vragen om ons klanten hun eigenbestelling in te voeren en zelf te komen ophalen, hierdoor geven wij een leuke korting mee om ons werk te verlichten met al die telefonische bestellingen. ik hoop u hierbij voldoende te hebben geĆÆnformeerd. vriendelijke groeten, Anja Hu

Raggie
17 juli 2023

Bestelling kwam bij bezorging terecht was voor afhalen. En bestelling ook nog verkeerd. Bapi pangang in plaats van Foe Young Hai.

Reactie van Alexander

Geachte Raggie, onze excuses dat het zo gelopen was en dat uw bestelde product verkeerd was afgegeven. Wij hadden dit graag willen oplossen en het juiste product aan huis willen afgeven en verkeerde weer terug meenemen. Met vriendelijke groeten, Anja Hu

Carla PĆ¼ttmann
17 juli 2023
Reactie van Alexander

Beste Carla PĆ¼ttmann, zoals altijd bedankt voor uw beoordeling en wij vinden het erg leuk om bij u aan huis te bezorgen. Groetjes, K. Man

CG
16 juli 2023

Heerlijke Sushi en mooi op tijd.

Reactie van Alexander

Beste CG, fijn dat u ons sushi lekker vond en hierbij bedanken wij namens Alexander team voor uw beoordeling en feedback. Groetjes team Alexander

Jeannette de la Rie
16 juli 2023

Vonden het niet lekker was ook koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joachim Lubberts
15 juli 2023

De smaak was zoals altijd weer uitstekend. Jammer dat de bezorging te laat was en het eten lauw. Maar onder de streep weer zitten smullen.

Lucie
15 juli 2023

Heerlijk gegeten!

Yvonne van Rijswijk
15 juli 2023

Heerlijke maaltijd, op tijd bezorgd!

Hailong
15 juli 2023
A de Haan
12 juli 2023

Heerlijk eten en prima op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

jon stroes
12 juli 2023

op tijd en compleet

Valentina
11 juli 2023

Heerlijk gegeten, helaas ben ik vergeten een fooi aan de bezorger te geven, een vriendelijke jongen. Mijn excuses daarvoor

van de Wetering
9 juli 2023
marjolein
9 juli 2023
Carin
9 juli 2023

Super snelle levering en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AEM Slingerland
9 juli 2023

Prima smaak en bezorging. Ik heb alleen wat moeite met het zoeken in het menu. Ik weet precies wat ik hebben wil en moet daarvoor het hele menu door. Zou dit liever via een zoekopdracht doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
7 juli 2023
Gary
7 juli 2023

Lekker op tijd klaar met ophalen, lekker eten

Carla PĆ¼ttmann
7 juli 2023
Rob
6 juli 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten šŸ˜‹

Carla PĆ¼ttmann
6 juli 2023
Lucrezia
5 juli 2023
sloos
5 juli 2023

snel bezorgt eten is erg lekker

Blom
4 juli 2023

Heerlijke maaltijd. Duurde wat lang maar dat was via de site vooraf al aangegeven

M.
3 juli 2023

lekker

J. Camoes
3 juli 2023
Raggie
3 juli 2023

Lekker eten & vriendelijk personeel.

Ineke
2 juli 2023
Jenny
1 juli 2023
Jonk
1 juli 2023
Jan-Willem
1 juli 2023

Heerlijk

Leen Bijkerk
30 juni 2023
Carla PĆ¼ttmann
30 juni 2023
Barth
30 juni 2023

Alles was erg lekker en de bezorger vriendelijk en beleefd. Alleen de apple app werkt niet.

Carla PĆ¼ttmann
26 juni 2023
Henk
25 juni 2023

Met 8 mensen heerlijk gegeten en alle bakjes leeg.Het was toppie.Echt een aanrader.....

Edwin
25 juni 2023

Zoals altijd bij het afhalen staat het klaar op de afgesproken tijd. Iedereen heeft weer heerlijk van zitten genieten van het lekkere eten.

JP Schaap
24 juni 2023

We hebben echt mega goed gegeten en genoten. De hoeveelheid is prima. Was netjes bezorgd. En de bezorger was oom een super vriendelijke man. Ga zo door jullie zijn allemaal toppers šŸ˜šŸ˜

Scheltens
21 juni 2023

Heel lekker

Raymond Boting
21 juni 2023

Heerlijke gerechten zoals altijd

Carla PĆ¼ttmann
21 juni 2023

Het smaakte heerlijk. Ik had wel iets meer beleg verwacht op de wrap.

H.M.
19 juni 2023

Supersnel bezorgd, loeiheet en heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans v.H.
19 juni 2023

Supersnel en superlekker.

Fred van Hees
18 juni 2023

Keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.M.
18 juni 2023

Erg lekker, snel en goed warm bezorgd.

Marianne
17 juni 2023

Alles was meer dan heerlijk

Niels Middelkoop
17 juni 2023

Keurig geregeld. Smaak, snelheid, hoeveelheid , vriendelijkheid alle okƩ

Carla PĆ¼ttmann
16 juni 2023
Pieter
15 juni 2023

Heerlijk eten

jon stroes
14 juni 2023

compleet, op tijd etc.

Erwin Martens
14 juni 2023

Prima en snel gebracht

HJ Elert
12 juni 2023

Alexander, was weer heerlijk, een van de beste Chineese restaurants in de buurt! Leiden Voorschoten!

Carla PĆ¼ttmann
12 juni 2023

Heerlijke maaltijd. Veel groente!!

Bontje
12 juni 2023
Jolande
12 juni 2023

Zoals gewoonlijk weer super. Niks geen veranderingen aanbrengen, ik hou ervan hoe het nu smaakt en geleverd wordt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
11 juni 2023

Super smakkelijk eten, vriendelijke medewerkers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor Jansen
11 juni 2023

Loempia vettig en heet gekruid. Eten 1 persoons maaltijd was matig van smaak , en zonder interesse ,leek mij, om er iets lekkers van te maken .

Reactie van Alexander

Beste heer Jansen, bij deze bedank ik u voor uw feedback en uw beoordeling. Uw 1 persoons maaltijd was foe yong hai en tjaptjoy, een ei gerecht kunnen wij echter niks bijzonders maken dan wat het is. ( ei omelet zoete saus ) en tjaptjoy is een groente gerecht waar niet al te veel smaak aan zit. Het is juist bedoeld om gewoon de versheid en frisse smaak te proeven en zo min mogelijk zware smaak aan te brengen. Dit wordt vaak vergist als een gerecht met vol van smaak. Ik hoop u bij deze voldoende te hebben geĆÆnformeerd. Vriendelijke groeten, Anja Hu

Bianca van der goot
11 juni 2023

Het eten is altyd fantastische maar er zat nu wel extreem weinig vlees bij was niet eens bedekte bodum normaal 2 x zo veel in bakje dat was erg teleur stelend hoop dat foutje was want ben altyd erg tevreden groetjes bianca

Barry
5 juni 2023

De maaltijd was heerlijk en ook snel geleverd šŸ‘.

Niels
5 juni 2023

Snel genoeg bezorgd. Smaakvol hoewel we een vlieg in de sla vonden, gelukkig eruit kunnen vissen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
4 juni 2023

Was lekker, snel bezorgd, vriendelijke bezorger

Anoniem
2 juni 2023
Dave
2 juni 2023
Peter Hoogeboom
1 juni 2023

Mwah, ik had lekkerder verwacht van Alexander. Eten was lauw en de betaaldd kroepoek zat er niet bij.

Reactie van Alexander

Beste heer Hoogeboom, vriendelijk bedankt voor uw feedback en uw beoordeling. Graag hadden wij het na geleverd als u een belletje had gegeven, tenslotte u heeft er inderdaad voor betaald. u kunt in uw volgende bestelling in de opmerking zetten dat u nog een borrelkroepoek te goed heeft. Wij hebben hier een aantekening gemaakt. Vriendelijke groeten, team Alexander

Bert
31 mei 2023

Snel bezorgd en kon lekker smullen. Kwaliteit top

Immink
30 mei 2023

Heerlijk gegeten was goed warm. Super snel bezorgd.

Paul
30 mei 2023

Voldoende eten, lekker gegeten en goede prijs.

Denny Kuijt
29 mei 2023

Heerlijk gegeten, zoals altijd.

annemiek van der blom
29 mei 2023

het eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Snoeck Saskia
29 mei 2023

We ontvingen de verkeerde bestelling. Dat kwam doordat het verkeerde bonnetje op de tas zat. Dat kan gebeuren. Na telefoontje is alles netjes opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick de Vos
28 mei 2023
Bernard
28 mei 2023
jon stroes
28 mei 2023
Dick de Vos
26 mei 2023

Voor het eerst pokƩbowl genomen. Echt een aanrader.

AEM Slingerland
24 mei 2023

Heerlijk, Pangsin Goereng en Mihoen Singapure, een aanrader.

Fred van Hees
21 mei 2023

Keurig op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 mei 2023
JN
18 mei 2023
Willemien
16 mei 2023

Ik heb ervan geleerd. Het eten was zoals altijd goed. Ik had alleen "zo snel mogelijk" gezet bij de bezorging. Dat doe ik nooit meer. Het betekent namelijk "wanneer het jullie een keertje uitkomt". 1,5 uur op het eten zitten wachten. En als je belt is het nog je eigen schuld ook. Dat gebeurt mij niet nog eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Alexander

Beste Willemien, bij deze bedank ik u voor uw feedback. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk bezorgd te hebben, maar zondag 14 mei ( zoals elk weekend ) is het erg druk bij ons met bezorgen. Als wij 45 minuten zetten, en uw bestelling komt na 50 min of 60 min pas bij u binnen, dan krijgen wij ook een klacht van: "10 / 15 minuten te laat. Door de drukte in het weekend kunnen wij niet de 45 minuten garanderen. Echter wilt de 90 minuten niet zeggen dat het ook werkelijk zo lang op zicht laat wachten. Het geeft ons wat meer speling / tijd dan 45 minuten. Nogmaals onze excuses van de manier waarop wij hebben gecommuniceerd. Het is natuurlijk niet uw schuld dat u voor "zo snel mogelijk" heeft gekozen, alleen op zondagen is het erg druk in het restaurant en voor bezorgen, wat zorgt voor lange wachttijden. Ik hoop u bij deze voldoende te hebben geĆÆnformeerd. vriendelijke groeten, Anja Hu

Jeroen Windmeijer
15 mei 2023
Christien
15 mei 2023

Was heerlijk en op de aangegeven tijd. Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
15 mei 2023

Na lange tijd weer bij Alexander besteld. Het was ditmaal ouderwets lekker. Erg goed en zeer smakelijk.

Silvia heijmans
14 mei 2023

Drie uur zitten wachten op onze bestelling Zeg het van te voren dat het langer dan twee uur duurt voordat je de bestelling vast zet Dit nig nooit meegemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina van Westbroek
14 mei 2023
Inga
13 mei 2023
John
13 mei 2023

Altijd heerlijk, flinke porties, goede prijs, heerlijk vlees nooit vet perfect vlees. Een van de beste restaurants (Chinees).

Di
13 mei 2023

Ongelooflijk snel Fantastisch eten Heet en echt super lekker Dank je wel

Ger Bontje
10 mei 2023
Sjef de Jong
10 mei 2023

Helaas was de bestelling 20 minuten onderweg En niet meer warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
9 mei 2023
walter
8 mei 2023

Zoals altijd ..... weer heerlijk gegeten !

Helen de Wolf
8 mei 2023

Het eten was prima! Alleen jammer dat het eten een half uur vroeger kwam dan wij hadden aangegeven. Wij waren gelukkig net thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Oosten
7 mei 2023

Had babi ketjap besteld, maar kreeg pangang het eten was ook niet heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henri Geerling
7 mei 2023

Mag iets minder pittlag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ank Slingerland
7 mei 2023

Op de Website is het moeilijk om iets specifieks te vinden.

W.Franken
6 mei 2023

De gerechten waren goed.

Hans
6 mei 2023

Prima gerechten, gemakkelijk te bestellen en op tijd geleverd. Top!!

Louise Schrijver
4 mei 2023

Heerlijk vers en knapperig vlees en groeten.

Els Gameren
30 april 2023
Huigsloot
30 april 2023
Ronald
29 april 2023

Geen opmerkingen, alles was heerlijk, zeker ook de sushi!

Marianne Lingerak
29 april 2023

Snel en lekker

Gerrit du Prie
29 april 2023

Heerlijke Babi Pangang, spek. Ruime portie

Sierat
24 april 2023

Zou iets warmer kunnen. Snelle bezorgingšŸ‘goede kwaliteit

Maartje van t Zelfde
24 april 2023
Eli Sinteur
24 april 2023

Bestelling klaar op de afgesproken tijd. Temperatuur en smaak was prima in orde. Twee hoofdgerechten besteld, jammer dat een van de twee bakken niet vol zat.

Han aniba
23 april 2023

Eten top bezorging ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
23 april 2023
Connie van der Geest
22 april 2023

Wij zijn zeer tevreden over jullie ,we hebben genoten van al dat lekkers en vooral de tongfilet in zoetzure saus is om je vingers bij op te eten ,mijn favoriet , echt top !

Rosheuvel
21 april 2023

Er zaten 2 stukjes kip in de chinese mie met kip waar je extra voor betaald. Viel tegen. De kwaliteit van de bestelling is prima.

l beuken
18 april 2023

helaas was de babi pangang heel taai en verbrand. het leek me niet vers allemaal. jammer hoor. met vriendelijke groet

De Bruin
17 april 2023

Heerlijke gerechten op een nette en zorgvuldige gepresenteerd

Ton
17 april 2023

Heel lekker en vers zoals altijd šŸ‘

Linda
16 april 2023
Ted
10 april 2023

Erg lekker weer.

Tineke van der Reijden
10 april 2023

Zeer snelle service. Keurig verpakt en goed warm. Chapeau!!!

Pieters
10 april 2023

Kleine vietnamese loempias waren taai en slecht eetbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans v K
5 april 2023

Drie pokehbowls besteld en eenmaal kipfilet met cashewnoten. Nagenoeg op tijd bezorgd. De drie pokehbowls waren prima, de kipfilet was weinig smaakvol.

A.P.J.M de Wijs
5 april 2023

Uitgebreide maaltijd voor 2 personen. Lekker

Deb
3 april 2023

Vega kipstukjes kunnen kleiner, saus mag iets pittiger en iets meer groente, verder prima in orde!

Paul onstenk
3 april 2023
Michiel
3 april 2023

Lekker hoor!

Saco
3 april 2023

Heerlijk eten maar bijna twee uur moeten wachten. Drukte begrijpelijk maar als verwachte tijd meer dan uur is neem je aan dat dat lukt. Belletje na anderhalf uur zei bijna klaar. Dan is bijna twee uur gewoon te lang. Jammer want het is heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie van Rooij
2 april 2023

We hebben weer heerlijk gegeten en kunnen er nog wel 1x van genieten zoveel was het voor 7 personen en nog voor 4 over

Lida Holtman
1 april 2023

Was weer top. Heerlijk gegeten. En meer dan genoeg voor ons allemaal. Toppie

Sandra Oorschot
30 maart 2023

Vandaag sushi besteld. Het was weer heerlijk! Ziet er mooi uit en de kwaliteit is altijd goed.

RenƩ Mathijssen
27 maart 2023

Gewoon superkwaliteit.

Marcel
27 maart 2023

In mijn loempia zat een groot stuk plastic. Ik heb de manager gesproken en die reageerde alsof het de normaalste zaak is. Ik ga daar niet meer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Alexander

Geachte heer Marcel, bij deze bedank ik u nogmaals voor uw feedback zowel ook direct bij google een review heeft achtergelaten. Hierbij had ik met u gister gesproken en excuses aangeboden dat het kan gebeuren en niet met opzet is gedaan. Normaal ruilen wij het netjes om of geven wij u geld terug, maar zoals het gesprek van gisteren aanging konden wij samen niet tot een overeenkomst komen. Wij hopen u in toekomst niet ons woorden om te draaien. Hoogachtend, Zhang Hu

Snoeck Saskia
27 maart 2023
Fred van Hees
26 maart 2023

Keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuilenburg
26 maart 2023

Was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laterveer
26 maart 2023

Bestelling was super, echter ontving ik niet de bestelde kipstukjes maar Japanse satƩ, en deze waren niet gaar.

Dave
23 maart 2023

Top kwaliteit echt lekker

Nick
23 maart 2023

Het eten was prima. Wel veel.

Doortje
22 maart 2023

Was weer voortreffelijk! Precies op de gereserveerde tijd bezorgd. Tot de volgende keer!

A vd Poel
21 maart 2023

De loempia en en Roedjak waren ontzettend flauw en dropen van vettigheid. De smaak van beiden kwamen zowat overeen en leek een beetje op nat karton. Die belabberde kwaliteit ben ik niet gewend van Alexander.

RenƩ Mathijssen
20 maart 2023

Het Sichuan gerecht met rund- en varkensvlees is een ware smaakbom. Niet normaal zo lekker.

J.Feijen
19 maart 2023

Altijd goed en zeer klantvriendelijk.

Bas
19 maart 2023

Best Chinese food in the area. Always delicious!

Henk Egmond van
18 maart 2023

Jullie hebben een venster voor opmerkingen bij de bestelling, misschien handig om deze ook te lezen

J.Nieuwenburg
18 maart 2023

Uitstekend

Hilde Egging
18 maart 2023

Het eten was heerlijk en werd op tijd bezorgd, helemaal goed!

Frieda
17 maart 2023
BK
17 maart 2023

Prima

M.
16 maart 2023
Anne-Marie
16 maart 2023

Was heerlijk en goed betaalbaar

Sylvia Polanen van
15 maart 2023

Keurig op tijd.

J. Roose
13 maart 2023

Loempia...vet en zachte korst..en nasi speciaal.. geen smaak..en kip met een te vette korst/meer korst dan kip.. SatƩ was prima.. Normaal zijn wij wel tevreden..

Elsalvador
12 maart 2023

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AEM Slingerland
12 maart 2023

De bestelling, levering en kwaliteit van het bestelde is geweldig. Vriendelijke en heerlijk. Heb wel wat problemen gehad met het bestellen via de web-site.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga van Goozen
12 maart 2023

Behoeft geen toelichting. Gewoon heel erg goed.

Ineke
11 maart 2023
Willemien
11 maart 2023

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! (En snel bezorgd)

Carla PĆ¼ttmann
8 maart 2023
Ton
6 maart 2023

Besteld voor de hele familie en het was wederom weer heerlijk.

Dan
5 maart 2023

Always good food and fast delivery!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jost
5 maart 2023

De Fou Young Hai kip was zeer slecht. De Babi Pangang was goed. De nasi kon beter met meer vulling van groenten en reepjes ei

Willem Hylkema
4 maart 2023

Gewoon heel lekker en precies op tijd bezorgd.

RenƩ
2 maart 2023

Vlees noch visā€¦. Itt restaurantbezoek is de kwaliteit vh eten bij bezorgen beduidend minder. Ik ga dat niet meer doen. Echter bezoek restaurant zeker wel

H.M.
28 februari 2023
Eric
27 februari 2023

Ik heb het niet opgegeten. Er zat een hele rare smaak aan. (Net alsof de kip bedorven was)

BK
27 februari 2023
Matty de Man
27 februari 2023

Prima kwaliteit en goede hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
26 februari 2023
Rijsdijk
26 februari 2023

Hadden gezegd 18.15u maar was er een half uur eerder top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Voskuil
24 februari 2023

Zoals gewoonlijk lekker gegeten. Keurig op tijd bezorgd en genoeg saus bij de tongfilet. Dank hier voor.

Reactie van Alexander

Beste heer Voskuil, bij deze bedanken wij u voor het tijdnemen van uw feedback en beoordeling. vriendelijke groeten, Anja Hu

Jolande Ouwerkerk
23 februari 2023

Om.17.32 uur eten besteld werd pas om 19:15 uur bezorgd. Nog nooit zo'n slechte bezorging gehad qua tijd.

Reactie van Alexander

Beste mevrouw Ouwerkerk, bij deze bedank ik u voor uw feedback en excuses dat het wat langer duurde dan was verwacht. Echter is het rond 17:30uur t/m 18:30uur druk qua bezorgen. Wij doen ons uiterst best om gemiddeld 70 bonnen door de week op tijd aan huis te bezorgen, en bij deze kan het soms even uitlopen. Wij hopen in toekomst u sneller te woord te staan. Vriendelijke groeten, Anja Hu

Anoniem
23 februari 2023
Reactie van Alexander

Vriendelijke bedankt voor uw beoordeling.

Koen
22 februari 2023

Wow ossenhaas ! Super lekker tot snel groeten Koen

Reactie van Alexander

Beste Koen, fijn dat u ervan genoten heeft en hierbij ook bedankt voor uw beoordeling. groetjes, team Alexander

Ben
20 februari 2023

De nasi was witte rijst met nauwelijks iets erdoorheen. Ik heb besteld via jullie site en had dus 10% korting verwacht. De pittige kip was niet pittig en beperkt qua omvang. Bedankt voor uw reactie.

Reactie van Alexander

Beste Ben, hierbij bedank ik u voor uw feedback. nasi en bami dat bedoeld word als een bijgerecht naast uw hoofdgerecht voor ā‚¬ 0,50 zit geringe stukjes ei, kip en prei doorheen. Hierbij is het onmogelijk om voor 50 cent vol met ingrediĆ«nten te vullen. 10% korting op uw bestelling staat ook op ons website aangegeven als u het zelf komt ophalen. Het lijkt mij niet logisch om korting te geven en nog eens om 1 van onze parttimers te laten bezorgen. Wilt u in toekomst uw gerecht iets pittiger hebben, dan kunt u dat gerust in de opmerking doorgeven. Bij deze hoop ik voldoende informatie te hebben gegeven. Vriendelijke groeten, Anja Hu

E. P.
20 februari 2023

De bestelling kwam 1 uur te laat. Om half 7 een bericht dat de bestelling onderweg was. Deze arriveerde pas om 7 uur nadat iemand belde en het bezorgadres niet goed kon lezen. Hierdoor was het eten ook niet goed warm met. Erg jammer. Zijn beter gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Alexander

Beste heer / mevrouw, Bij deze bedank ik uw feedback. Wij werken met een bezorgsysteem dat gericht is op adressen die wij via het systeem door kunnen sturen naar onze bezorgers. Echter geeft u een adres aan als : J. de B. Kemperpad en dat via mobiel geeft een verkeerde route aan. Gaarne verzoeken wij iedereen het volledige straatnaam in te voeren. Vriendelijke groeten, team Alexander

RHH
20 februari 2023

Bezorging was snel, echter was alles best smaakloos. Vooral de rijst met garnalen en cha sieuw. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger
20 februari 2023

Bezorging gevraagd om 18:00 uur - bestelling werd bezorgd om 18:25 uur. Dit is wel een verbeterpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
19 februari 2023

Kiploempia 0.0... Waar is de kip gebleven in de kiploempia? Wij hebben in onze 2 loempia's geen enkel stukje kip kunnen aantreffen. Moeten we dan toch maar weer naar Peking in Katwijk?

Ineke
19 februari 2023
Tamara
17 februari 2023

Pokebowl besteld; erg lekker! Ga zeker vaker bestellen

E. du Prie
15 februari 2023

Snelle levering Eten was top

Daniƫlle Devilee
15 februari 2023

Dit is echt de beste Chinees,vooral de versheid en smaak en diversiteit vd gerechten. Vega kip en vega lam,erg lekker! Zou ook graag vega satƩ zien,maar de keus is al genoeg hoor.

A&A
14 februari 2023
IP
13 februari 2023

Heerlijke vegetarische familie maaltijd!

Eli Sinteur
13 februari 2023

Afhalen om 18.50 werd 19.10 Geen drankje aangeboden voor het wachten.Loempia had iets langer in frituur gemogen.Nasi leek meer op witte rijst.Foe yong hai kan pittiger.

T.Lacourt
12 februari 2023

Smaak was prima, maar temperatuur was lauw en de loempia,s slap en kleefde aan het bakje vast

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lingerak
11 februari 2023

Heerlijk eten!

Jeffrey
9 februari 2023

Topzaak! Goed eten en super vriendelijk!

Snoeck Saskia
9 februari 2023
Tineke van der Reijden
7 februari 2023

Keurig verzorgd. Op tijd geleverd. Prima. Chapeau|

H.T.Laupmano
6 februari 2023

Het bestelde hoofdgerecht was super SUPER slecht van smaak en het vlees zeer taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hein
5 februari 2023

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly van Duijvenbode
5 februari 2023
Dirk
5 februari 2023

We hadden Chinees en sushi besteld, toen het eten werd bezorgd bleek de sushi er niet bij te zitten waardoor we niet samen konden eten. De sushi werd wel redelijk vlot alsnog geleverd.

Blokker
4 februari 2023

De bezorging duurde wat langer

Blom
4 februari 2023